Νέο "κεφάλαιο" για τον Στάθη Ζαμπούνη, ο οποίος αναλαμβάνει το τμήμα των Παμπαίδων Β΄ του Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νέο "κεφάλαιο" για τον Στάθη Ζαμπούνη, ο οποίος αναλαμβάνει το τμήμα των Παμπαίδων Β΄ του ΔούκαΈνα νέο "κεφάλαιο" ανοίγει για τον Στάθη Ζαμπούνη, ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής στο τμήμα των "Παμπαίδων Β" του Δούκα. Ο Ζαμπούνης, προχθές (22/6), αποσύρθηκε από την ενεργό δράση (θυμηθείτε εδώ) και πλέον ετοιμάζεται για τη νέα πρόκληση στην (προπονητική) καριέρα του.


Η ανακοίνωση των "Εκπαιδευτηρίων":

"Μια νέα σελίδα στον ΑΣΕΔ ανοίγει ο μέχρι πρότινος αθλητής του χάντμπολ, Στάθης Ζαμπούνης. Πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε και επίσημα ότι «κρεμάει» τα παπούτσια ωστόσο η αγάπη του για το άθλημα τον κρατά ενεργό αλλά αυτή τη φορά δίπλα στα παιδιά.

Το «κεφάλαιο» προπονητική ανοίγεται διάπλατα μπροστά του και ο Στάθης επέλεξε να κάνει τα πρώτα του βήματα στην ομάδα της… καρδιάς του. Έπειτα από επαφές και συζητήσεις που είχε με τα στελέχη του τμήματος συμφώνησαν να αναλάβει το τμήμα Παμπαίδων Β΄ στο χάντμπολ.

Πριν από λίγες ημέρες είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του αθλητές και από τον προσεχή Σεπτέμβρη θα πιάσει και επίσημα δουλειά.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής χάντμπολ, ο Στάθης Ζαμπούνης τόνισε για την επιστροφή του στην «οικογένεια» του ΑΣΕΔ: «Είμαι πολύ χαρούμενος κι ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση που μου παρουσιάζεται αναλαμβάνοντας το τμήμα των Παμπαίδων Β του ΑΣΕΔ. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να συνεχιστεί η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν οι υπεύθυνοι του ΑΣΕΔ».

Ο αναπληρωτής Γενικός Αρχηγός του τμήματος χάντμπολ, Κωνσταντίνος Αλεξίου δήλωσε για τη συνεργασία με τον Στάθη Ζαμπούνη: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Στάθης Ζαμπούνης θα στελεχώσει το ήδη εξαιρετικό προπονητικό team που διαθέτει ο Σύλλογος μας. Ο Στάθης είναι ένας άνθρωπος/αθλητής, που κοσμεί το ελληνικό χάντμπολ και είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό το γεγονός ότι επιστρέφει εκεί που έκανε τα πρώτα του χαντμπολικά βήματα σαν αθλητής, ολοκληρώνοντας μια πολύ ενδιαφέρουσα και μεγάλης αξίας διαδρομή, ανοίγοντας παράλληλα μια νέα. Από τη νέα του θέση πλέον, θα προπονεί τα παιδιά των ακαδημιών μας, εμπνέοντας όραμα να φτάσουν την καριέρα του και γιατί όχι να την ξεπεράσουν. Είμαι σίγουρος ότι και σε αυτή τη θέση θα κάνει εξαιρετική καριέρα και με την συνεργασία που θα αναπτυχθεί και με τους υπολοίπους προπονητές, θα επιτύχει στην αποστολή του. Στάθη, καλώς ήρθες ξανά στην οικογένεια του Δούκα»."

No comments