Πράξη αλληλεγγύης από τη Δράμα Bianco Monte: Δωρεάν είσοδος στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας για όλους τους υπαλλήλους του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πράξη αλληλεγγύης από τη Δράμα Bianco Monte: Δωρεάν είσοδος στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας για όλους τους υπαλλήλους του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης



Η Δράμα Bianco Monte στέκεται δίπλα στο προσωπικό του τομέα της Υγείας, προσφέροντας στους υπαλλήλους του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης δωρεάν είσοδο στα εντός έδρας παιχνίδια της. Η Διοικήτρια, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι είπαν το δικό τους "ευχαριστώ" στην ομάδα, μέσω ανάρτησής του στο Facebook:

"Η Διοικήτρια, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας ευχαριστούμε θερμά τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ‘’ BIANCO ΜΟΝΤΕ ΔΡΑΜΑ 1986 HANDBALL .
για την προσφορά ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ.

Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξή σας, καθώς το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για το Νοσοκομείο μας αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα στο πλαίσιο της τρέχουσας πρωτοφανούς κρίσης στη Δημόσια Υγεία λόγω της πανδημίας που προκλήθηκε από τον νέο ιό Covid - 19.
Για το Νοσοκομείο του Νομού μας, η ευαισθησία και η αλληλεγγύη σας, αποτελούν την καλύτερη παρακαταθήκη για ένα ευοίωνο μέλλον.
Σας ευχόμαστε καλή υγεία και ευημερία !"

No comments