«Άστεγος», προς το παρόν, ο Άρης Νίκαιας, που δεν έχει λάβει καμία εγγύηση για το γηπεδικό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Άστεγος», προς το παρόν, ο Άρης Νίκαιας, που δεν έχει λάβει καμία εγγύηση για το γηπεδικό




Ξεκίνησαν, σήμερα (03/06), οι εργασίες μερικής ανακαίνισης στο κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας, «Πλάτων». Ο Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic βρίσκεται σε... αναβρασμό, καθώς ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει διαβεβαιώσεις για το αν οι ομάδες (ανδρών και γυναικών) χάντμπολ του θα έχουν την δυνατότητα να συνεχίσουν να φιλοξενούνται στο γήπεδο, αφού στα σχέδια δεν προβλέπεται διαγράμμιση για χάντμπολ. Το φλέγον ζήτημα του γηπέδου απασχολεί έντονα τους υπεύθυνους του Άρη, οι οποίοι επιχειρούν, ασκώντας πιέσεις, να παραμείνουν στο κλειστό γυμναστήριο.
Ο Δήμαρχος Νίκαιας, Γιώργος Ιωακειμίδης, έχει τονίσει στους επικεφαλής του Άρη πως οι ομάδες χάντμπολ του σωματείου θα μετακινηθούν στο γήπεδο, «Μάνος Λοΐζος» (Μηχανική Καλλιέργεια), αλλά, προς το παρόν, εκεί δεν υπάρχει ούτε κατάλληλο παρκέ, ούτε επαρκής φωτισμός. Οι εκπρόσωποι του Άρη ζήτησαν από τον Δήμαρχο να παραμείνουν στον «Πλάτωνα», τουλάχιστον μέχρις ότου προχωρήσουν και ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες στο γήπεδο, «Μάνος Λοΐζος». Παρ' όλα αυτά, δεν τούς έχει δοθεί καμία εγγύηση και για την ώρα ο Άρης είναι «άστεγος».
Φυσικά, δεδομένων των παραπάνω συνθηκών, όλες οι υπόλοιπες υποθέσεις της ομάδας (προπονητής, ρόστερ κτλ) περνούν σε δεύτερη μοίρα, χωρίς βεβαίως να σημαίνει αυτό πως δεν βρίσκονται σε εξέλιξη.   

No comments