Ενδιαφέρον Δούκα για Χερουβείμ - Πέντε «όχι» έλαβε η ομάδα σε ισάριθμες, μεταξύ άλλων, «κρούσεις» της σε παίκτες - Δηλώσεις Αποστολίδη, Χατσατουριάν - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ενδιαφέρον Δούκα για Χερουβείμ - Πέντε «όχι» έλαβε η ομάδα σε ισάριθμες, μεταξύ άλλων, «κρούσεις» της σε παίκτες - Δηλώσεις Αποστολίδη, Χατσατουριάν



Σε επικοινωνία με τον Σπύρο Χερουβείμ έχει έρθει ο Δούκας, σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com, ώστε ο 26χρονος δίμετρος αριστερός ίντερ να φορέσει την φανέλα των Κυανόλευκων. Υπεύθυνοι του αθηναϊκού σωματείου έκαναν «κρούση» στον παίκτη, ο οποίος αγωνίστηκε για λογαριασμό του Φαίακα Κέρκυρας, κατά την διάρκεια της σεζόν 2019-20, και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του. Ο Χερουβείμ δεν έχει... κλείσει την πόρτα του Δούκα, ενώ παράλληλα είναι ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής του στο νησί των Φαιάκων.
Επιπλέον, η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων ενδιαφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για τους Χρήστο Τσιγαρίδα, Νίκο Λιάπη, Βασίλη Λιόλιο, Θοδωρή Δεληχρήστο, Γιώργο Μπάρμπα, με σκοπό να τους ενσωματώσει στο δυναμικό της, ωστόσο οι πέντε αθλητές απέκλεισαν την πιθανότητα συνεργασίας τους με τον σύλλογο.



Το μεταγραφικό απόκτημα του Δούκα, ο Διογένης Αποστολίδης, σχολίασε αναφορικά με την μετακίνησή του, στην ιστοσελίδα (ased.gr) της ομάδας: «Καταρχάς, εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και όλη αυτή η δύσκολη συγκυρία να μας οδηγήσει στο να γίνουμε δυνατότεροι. Όσον αφορά στην νέα μου ομάδα, τον ΑΣΕ Δούκα, δεν θέλω να υποσχεθώ πολλά, πάρα μόνο ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δουλέψουμε σκληρά και με συνέπεια, για να διεκδικήσουμε ό, τι καλύτερο για την ομάδα την ερχόμενη σεζόν. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αερωπό για την άψογη συνεργασία και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια».
Επιπλέον, ο τιμ μάνατζερ του Δούκα, Γρηγόρης Χατσατουριάν, ανέφερε, επίσης για το σάιτ των Κυανόλευκων, σχετικά με την απόκτηση του Αποστολίδη: «Ο Διογένης αποτελούσε μεταγραφικό στόχο από την περασμένη χρονιά. Έστω και με μια μικρή καθυστέρηση θα φορέσει τη φανέλα του ΑΣΕΔ και θα αποτελέσει ένα σημαντικό γρανάζι της φετινής ομάδας. Τον καλωσορίζω στην οικογένειά μας, εύχομαι οι άριστες συνθήκες που θα συναντήσει να τον βοηθήσουν να ξεδιπλώσει ακόμη περισσότερο το ταλέντο του. Τού εύχομαι δουλειά, δουλειά και πάλι… δουλειά, ώστε να καταφέρει να ανεβάσει το αγωνιστικό του επίπεδο εκεί όπου ο ίδιος επιθυμεί».

No comments