Ο Φαίακας συμφώνησε με δεξί ίντερ από την Β. Μακεδονία - Αυξημένες οι πιθανότητες επιστροφής του Γιώργου Κολοβού - Τέσσερις ανανεώσεις - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Φαίακας συμφώνησε με δεξί ίντερ από την Β. Μακεδονία - Αυξημένες οι πιθανότητες επιστροφής του Γιώργου Κολοβού - Τέσσερις ανανεώσεις


Στην φωτογραφία είναι, με την φανέλα του Φαίακα Κέρκυρας, ο Θανάσης Νάστος

Σε συμφωνία με δεξιό ίντερ από την Β. Μακεδονία ήρθε, σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com, ο Φαίακας Κέρκυρας. Οι νησιώτες θα εντάξουν, εκτός απροόπτου, στο δυναμικό τους τον 23χρονο αριστερόχειρα αθλητή και έτσι, δεν αποκλείεται να ακολουθήσει, πολύ σύντομα, η ανακοίνωση απόκτησής του. Για τον παίκτη κατέθεσε την άποψή του ο συμπατριώτης του, Τόσε Οντσέφ, ο οποίος ρωτήθηκε σχετικά.
Επιπλέον, κατά πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, οι Φαίακες ανανέωσαν την συνεργασία τους με τους Μπάμπη Κορακιανίτη, Θανάση Νάστο, Κωνσταντίνο Βλαχόπουλο, Γιάννη Σκουρτάι. Παράλληλα, στον Φαίακα, ενδέχεται να επιστρέψει ο Κερκυραίος δεξιός ίντερ, Γιώργος Κολοβός, ο οποίος έχει αγωνιστεί, ακόμα, στον ΠΑΟΚ, στον Φοίβο Συκεών και στην γερμανική, Χίλντεσχαϊμ.
Στη σελίδα της ομάδας, στο Facebook, φιλοξενήθηκαν δηλώσεις των Αντώνη Χάλαρη, Τάσου Τσαμουρίδη, που ανανέωσαν πρόσφατα.



Η δήλωση του Χάλαρη: «Είμαι χαρούμενος, που θα είμαι μέλος της ομάδας του Φαίακα Κέρκυρας και τη νέα σεζόν. Σίγουρα, η χρονιά θα είναι δύσκολη με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στην κοινωνία, αλλά αυτός που θα προσαρμοστεί πιο γρήγορα θα επιβιώσει κιόλας. Εύχομαι προπάντων υγεία σε όλο τον κόσμο και στους αθλητές, γιατί η επαναλειτουργία του αθλητισμού θέλει αργά και σταθερά βήματα. Τέλος, δεν θα μπορούσα να παραλείψω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Περούλη, ο οποίος βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα και είναι εκεί για ό, τι χρειαστούμε, καθώς και το Δ.Σ. και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και ενόψει της νέας χρονιάς».



Η δήλωση του Τσαμουρίδη: «Άλλη μια χρονιά, λοιπόν, στο νησί. Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα συνεχίσουμε μαζί, με την ομάδα του Φαίακα Κέρκυρας. Δυστυχώς, πέρυσι ήμουν άτυχος με τον τραυματισμό και δεν βοήθησα στα μέγιστα την ομάδα, όμως εδώ και πολύ καιρό προετοιμάζομαι παρά την κατάσταση που επικρατεί, ώστε να επανέλθω στο 100% για τη νέα σεζόν. Φέτος, θα είναι μια περίεργη και πρωτόγνωρη χρονιά αθλητικά και όχι μόνο. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Τέλος, θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Περούλη, καθώς και σε όλη τη διοίκηση, που με στήριξε και με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού μου. Πραγματικά, ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο και να δώσω όσα δεν πρόλαβα να δώσω πέρυσι».

No comments