Οι 6+1 αθλητές, που παραμένουν στον Δούκα - Οι εκκρεμότητες με τρεις - Αποχώρησε ο Μελετάκος - «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο Τόμπρος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι 6+1 αθλητές, που παραμένουν στον Δούκα - Οι εκκρεμότητες με τρεις - Αποχώρησε ο Μελετάκος - «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο Τόμπρος



Σε συμφωνία με έξι παίκτες έχει έρθει, κατά πληροφορίες του greekhandball.com, ο Δούκας, ώστε να παραμείνουν στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, οι Χρήστος Μπαλάσκας, Γιάννης Μπεκιάρης, Παναγιώτης Κολλύρης, Νικ Ζαρίκος, Φώτης Τζανιδάκης Δημήτρης Καραδήμας έχουν δώσει τα χέρια με υπεύθυνους της διοίκησης των Κυανόλευκων, για να συνεχίσουν να αγωνίζονται στον Δούκα. Παράλληλα, την φανέλα της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων θα φορά και την νέα περίοδο, όπως όλα δείχνουν, ο Αντώνης Καρακεχαγιάς.
Επιπλέον, «παγωμένες» είναι, προς το παρόν, οι επαφές μεταξύ του Δούκα και των Ανδρέα Γερουλάνου, Λευτέρη Παγιάτη, οι οποίοι έδωσαν Πανελλαδικές εξετάσεις, ενώ σε εκκρεμότητα βρίσκεται το ζήτημα της παραμονής ή μη του Νίκου Κρητικού. Ο ίδιος ανήκει στον Ολυμπιακό, όμως δεν αναμένεται να ενσωματωθεί στο ρόστερ των Ερυθρολεύκων.
Αντίθετα, με τον Δούκα δεν τα βρήκε, επίσης σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, για την παραμονή του, ο Δημήτρης Μελετάκος, ο οποίος αναζητά πλέον τον νέο του σταθμό στην πορεία του στο χάντμπολ και έχει την πρόθεση να παραμείνει στην πρωτεύουσα.
Ακόμα μία είδηση, που προκύπτει από το ρεπορτάζ του greekhandball.com, έχει να κάνει με το γεγονός της απόφασης του Γιώργου Τόμπρου να αποχωρήσει, εκτός απροόπτου, από την ενεργό δράση, απόφαση την οποία έλαβε και ο πρώην πια συμπαίκτης του, Φραγκίσκος Ζαλώνης.

No comments