Στον ΠΑΟΚ με... παρότρυνση Γουργούμη ο Σέρβος πίβοτ, Μπόγκνταν Μέντουριτς - Επιβεβαίωση του greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στον ΠΑΟΚ με... παρότρυνση Γουργούμη ο Σέρβος πίβοτ, Μπόγκνταν Μέντουριτς - Επιβεβαίωση του greekhandball.com



Τον 32χρονο Σέρβο πίβοτ, Μπόγκνταν Μέντουριτς, απέκτησε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος προχώρησε σήμερα (24/06) στην ανακοίνωση της μεταγραφής του αθλητή. Όπως, μάλιστα, γνωστοποίησε ο ίδιος, μέσω των δηλώσεών του, συμβουλεύτηκε τον τερματοφύλακα, Κώστα Γουργούμη, πριν αποφασίσει να μετακινηθεί στον Δικέφαλο του Βορρά. Το greekhandball.com είχε αποκαλύψει στις 21/06 (μεταβείτε πατώντας εδώ) πως οι Θεσσαλονικείς «πλησίαζαν» σε Σέρβο πίβοτ και να που η πληροφορία μας επιβεβαιώθηκε.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Bogdan Meduric, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.
Γεννημένος στο Novi Sad της Σερβίας, ο 32χρονος, Bogdan Meduric, αγωνίζεται ως πίβοτ και έχει ύψος 192cm.
Έχει αγωνιστεί κατά κόρον σε ομάδες της γενέτειρας χώρας του, ενώ οι δύο «έξοδοι» του ήταν στην τούρκικη, Hilufer Bursa, και την ασιατική, Samen Al Hojaj.
Όσον αφορά τις σέρβικες ομάδες, έχει αγωνιστεί στην HC Metaloplastika, στην οποία και ανδρώθηκε χαντμπολικά, δημιουργώντας παραστάσεις τόσο στο EHF European Cup, όσο και από το Challenge Cup.
Η αγωνιστική περίοδος 2013-14, τον βρήκε στην σερβική, HC Radnicki, με την οποία έφτασε μέχρι τους «16» του Challenge Cup.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αγωνιζόταν με τα χρώματα της επτά φορές σερί πρωταθλήτριας Σερβίας, Vojvodina.
Μετά την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, ο Bogdan Meduric, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

''Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ και θα γίνω κομμάτι ενός μεγάλου συλλόγου. Ο φίλος μου και πρώην συμπαίκτης μου, Κώστας Γουργούμης, μού είπε τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ, τον νέο προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο, και τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κο Αθανάσιο Κατσαρή, και τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους. Το πρότζεκτ που μού παρουσιάστηκε με κάνει να πιστεύω ότι μπορούμε να το επιτύχουμε. Στόχος τόσο δικός μου όσο και της ομάδας, είναι να παλέψει για τους τίτλους στην Ελλάδα. Έχω ακούσει υπέροχα πράγματα για τους φίλαθλους του ΠΑΟΚ. Είναι δημοφιλείς στην Σερβία. Ένα μήνυμα που θέλω να στείλω είναι να μας στηρίξουν και εμείς θα τους το ανταποδώσουμε μέσα στο γήπεδο.''».

No comments