ΠΑΟΚ: Πραγματοποιήθηκε χθες (24/6) η ετήσια τακτική γενική συνέλευση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ: Πραγματοποιήθηκε χθες (24/6) η ετήσια τακτική γενική συνέλευση



Την ετήσια γενική συνέλευση πραγματοποίησε χθες (24/6) ο ΠΑΟΚ, στην οποία έγινε ο απολογισμός όλων των τμημάτων του συλλόγου. Παράλληλα εγκρίθηκε, ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός αλλά και η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής.

Το δελτίο Τύπου του "Δικεφάλλου του Βορρά":

"Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 η Ετήσια Τακτική Επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Ομίλου μας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση Ισολογισμού - Απολογισμού Οικονομικού Έτους 2019 (χρήση 01.01.2019-31.12.2019)
2. Διοικητικός Απολογισμός, Έγκριση Πεπραγμένων και Απαλλαγή Δ.Σ.
3. Έγκριση Εκθέσεως Εξελεγκτικής Επιτροπής

Έχοντας ως ιδιομορφία ότι αυτή την φορά η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στα τσιμέντα της Τούμπας και συγκεκριμένα στην κερκίδα της θύρας 1, λόγω προληπτικών μέτρων εξαιτίας του COVID-19, τα μέλη του ΠΑΟΚ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να εγκρίνουν ομόφωνα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό καθώς και την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής. Με την έγκριση όλων των παραπάνω απαλλάσσονται κάθε ευθύνης τόσο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής.

Στον χώρο της Γενικής Συνέλευσης ήταν και τα τρόπαια, τα οποία κατέκτησαν οι ομάδες του ΠΑΟΚ μέσα στους αγωνιστικούς χώρους πριν την πανδημία του κορωνοϊού. Ως γνωστόν ο ΠΑΟΚ δεν καταδέχεται να πανηγυρίζει και να εκθέτει τρόπαια, που δεν κατακτήθηκαν μέχρι το τελευταίο λεπτό μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Χάντμπολ ανδρών:

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ τη φετινή σεζόν, επέλεξε να χτίσει το μέλλον της. Ήταν μία μεταβατική σεζόν, στην οποία το βάρος δόθηκε σε νέους αθλητές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να δείξουν τις ικανότητες τους εντός του γηπέδου! Στην επόμενη αγωνιστική χρονιά, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, ο ΠΑΟΚ να ανέβει "σκαλί" και να βρεθεί ανάμεσα στους διεκδικητές των τίτλων!

Χάντμπολ γυναικών:

Αισιόδοξα ξεκίνησε η χρονιά για την νταμπλούχο ομάδα στο χάντμπολ γυναικών, η οποία πραγματοποίησε στο ξεκίνημα εξαιρετικές και πολλά υποσχόμενες εμφανίσεις στην Ευρώπη, με την πορεία της να είναι στην ίδια ρότα όλη τη σεζόν, αφού η ομάδα παρέμεινε αήττητη μέχρι τη διακοπή των αγώνων εξαιτίας του κορωνοϊού. Στόχος μας είναι και την επόμενη αγωνιστική σεζόν να πραγματοποιήσουμε μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη, αλλά και να κατακτήσουμε κάθε εγχώριο τίτλο!"

No comments