ΠΑΟΚ: Την ερχόμενη Τετάρτη (24/6) η επαναληπτική Γενική Συνέλευση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ: Την ερχόμενη Τετάρτη (24/6) η επαναληπτική Γενική Συνέλευση



Την ερχόμενη Τετάρτη (24/6) θα πραγματοποιηθεί τακτική επαναληπτική Γενική Συνέλευση στον ΠΑΟΚ, καθώς στην προγραμματισμένη για τις 17 Ιουνίου δεν υπήρξε απαρτία των μελών του συλλόγου. Θέματα της, μεταξύ άλλων, είναι η έγκριση ισολογισμού για το 2019 και ο διοικητικός απολογισμός.

Το δελτίο Τύπου του "Δικεφάλου  του Βορρά":

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Σωματείου ΠΑΟΚ - σύμφωνα με τις διατάξεις του εγκεκριμένου και νομίμως δημοσιευμένου Καταστατικού (άρθρο 14) - καλεί τα μέλη του Ομίλου σε Τακτική Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, λόγω μη απαρτίας της πρώτης Γενικής Συνελεύσεως (17.06.2020) την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 και ώρα 18:00 στις κερκίδες της θύρας 1 του γηπέδου ποδοσφαίρου της Τούμπας, με ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση Ισολογισμού – Απολογισμού Οικονομικού Έτους 2019 (χρήση 01.01.2019-31.12.2019)

2. Διοικητικός Απολογισμός, Έγκριση Πεπραγμένων και Απαλλαγή Δ.Σ.

3. Έγκριση Εκθέσεως Εξελεγκτικής Επιτροπής

Η ΓΣ, ως Επαναληπτική, θα πραγματοποιηθεί, οσαδήποτε μέλη και αν παρασταθούν, την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης. Απαραίτητη η χρήση μάσκας από τα μέλη που θα παρίστανται στη ΓΣ, η τήρηση των αποστάσεων και όλων των μέτρων του ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του COVID-19. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε τρίτα πρόσωπα πλην των διαπιστευμένων δημοσιογράφων.

Στην Επαναληπτική ΓΣ δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα οικονομικώς τακτοποιημένα τακτικά μέλη του Α.Σ. ΠΑΟΚ".

No comments