Σαν... καινούργιο γίνεται το κλειστό γήπεδο, «Πλάτων» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σαν... καινούργιο γίνεται το κλειστό γήπεδο, «Πλάτων»Μέσω ανάρτησής του ο Δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, ενημέρωσε τους πολίτες πως προχωρούν τα έργα στο κλειστό γήπεδο, «Πλάτων», το οποίο αποτελεί, επίσης, έδρα του Άρη Νίκαιας Olympic Diagnostic. Η εξέλιξη είναι θετική για την ομάδα της Νίκαιας, αρκεί να εξασφαλιστεί η παραμονή της στο, ανακαινισμένο σε λίγο καιρό, γήπεδο και όχι να μεταφερθεί σε άλλο, για να δημιουργηθεί περισσότερος και πιο... καλαίσθητος χώρος αποκλειστικά για το μπάσκετ.

Ακολουθεί η ενημέρωση του κ. Ιωακειμίδη, στο Facebook:

«Κλειστό Πλάτωνα: Ξανά καινούργιο

Πολλές δεκαετίες μετά την κατασκευή του το κλειστό γυμναστήριο του Πλάτωνα ανακατασκευάζεται ριζικά.
Η πρώτη εργολαβία που αφορά στο παρκέ του γηπέδου - πάνω στο οποίο έπαιξαν ο Γιαννάκης και όλοι οι σπουδαίοι παίκτες που έβγαλε η πόλη μας - τον άλλο μήνα θα ολοκληρωθεί.
Ακολουθεί η δεύτερη εργολαβία που αφορά στο γκρέμισμα και την πλήρη ανακατασκευή των αποδυτηρίων, ώστε να μπορούν να γίνουν αγώνες της Α1 Εθνικής κατηγορίας.
Αγοράζονται καινούργιες μπασκέτες, νέος ηλεκτρονικός πίνακας, τουρνικέ και ανακατασκευάζεται η μεγάλη εξέδρα ώστε να μπουν καθίσματα και εκεί.
Αυτή η φάση των έργων θα είναι έτοιμη τον Οκτώβριο παρά το τρίμηνο της καθυστέρησης που παντού έφερε ο κορωνοϊός.
Θα ακολουθήσει η επόμενη φάση που θα αφορά στο φωτισμό του γηπέδου.
Παράλληλα τον Ιούλιο ξεκινούν οι εργασίες στο κλειστό γήπεδο του Μ. Λοΐζος που παραμένει γιαπί τα τελευταία 18 χρόνια. Παρκέ, φωτισμός, καθίσματα κλπ είναι μερικά από αυτά που πρέπει να γίνουν για τα οποία θα αναφερθούμε σε άλλη μας ανάρτηση.
Τα παιδιά μας και οι ομάδες της περιοχής δικαιούνται τις καλύτερες συνθήκες και αυτές προσπαθούμε να διαμορφώσουμε σε ολόκληρη την πόλη.
Θα ξαναγράψουμε σύντομα...».Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση του Άρη Νίκαιας Olympic Diagnostic:

No comments