Αλβανός έως το 2022 στην ΑΕΚ - «Το πλάνο μας θέλει την ομάδα πρωταγωνίστρια σε Ελλάδα και Ευρώπη», δήλωσε ο ίδιος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλβανός έως το 2022 στην ΑΕΚ - «Το πλάνο μας θέλει την ομάδα πρωταγωνίστρια σε Ελλάδα και Ευρώπη», δήλωσε ο ίδιοςΣτο πλευρό του προπονητή της ΑΕΚ, Δημήτρη Δημητρούλια, παραμένει ο Αλέξης Αλβανός, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με την Ένωση, έως το καλοκαίρι του 2022, όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα.
Ο παλαίμαχος αθλητής βρίσκεται στον πάγκο του ανδρικού τμήματος της ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2019, ως άμεσος συνεργάτης του Δημητρούλια και παράλληλα, είναι τεχνικός, από το 2018, στην Ακαδημία της ομάδας.
Ο Αλβανός σχολίασε για το aek.gr: «Μετά από μία περίεργη χρονιά, που έληξε, με την ομάδα μας δίκαια να κατακτά το Πρωτάθλημα, ήδη θέτουμε τους στόχους της επόμενης σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα παραμείνω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Έχουμε θέσει τους στόχους από νωρίς. Έχουμε ένα πλάνο, το οποίο θέλει την ΑΕΚ πρωταγωνίστρια όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, και πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε».

No comments