Αύριο (15/06), σε δύο... δόσεις, το ΔΣ της ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αύριο (15/06), σε δύο... δόσεις, το ΔΣ της ΟΧΕ



Σε δύο... δόσεις θα πραγματοποιηθεί αύριο (15/06) το ΔΣ της ΟΧΕ. Στις 16:00 θα ξεκινήσει η τηλεδιάσκεψη με ομάδες της Handball Premier, ενώ στις 18:00 εκείνη με ομάδες της Α1 Γυναικών, ώστε να συζητηθεί το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των πρώτων, σε πρώτη φάση, κατηγοριών. Στις τηλεδιασκέψεις έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος όλα τα σωματεία, δίχως περιορισμούς.
Αναφορικά με την Handball Premier, οι δύο όμιλοι έχουν «κλειδώσει» και έτσι, η συζήτηση πρόκειται να περιστραφεί γύρω από τον αριθμό των ομάδων σε κάθε όμιλο. Το ένα ενδεχόμενο είναι να αποτελείται κάθε όμιλος από επτά ομάδες και το άλλο να αποτελείται από οκτώ. Στη δεύτερη περίπτωση, θα προβιβαστούν και οι ομάδες, που τερμάτισαν δεύτερες (σ.σ. εφόσον δεχθούν) σε καθέναν από τους δύο ομίλους της Α2 Ανδρών, την τελευταία σεζόν.
Σχετικά με την Α1 Γυναικών τα δεδομένα είναι περισσότερο πολύπλοκα και σίγουρα λιγότερο σαφή. Εξετάζεται η λύση των τριών ομίλων, όμως πιθανή είναι και η περίπτωση να παραμείνει το Πρωτάθλημα στη μορφή, που έχει σήμερα, δηλαδή να συνεχίσει να είναι ενιαίο, με εννέα ομάδες.
Προς το παρόν όλα είναι ρευστά, ωστόσο πρόθεση των επικεφαλής της Ομοσπονδίας είναι να παρθούν αποφάσεις αύριο.

No comments