Βοηθός προπονητή ομάδας της Handball Premier αναμένεται να αναλάβει την Βέροια 2017 - Αύριο (08/05) πρόκειται να επισημοποιηθεί η συμφωνία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βοηθός προπονητή ομάδας της Handball Premier αναμένεται να αναλάβει την Βέροια 2017 - Αύριο (08/05) πρόκειται να επισημοποιηθεί η συμφωνία



Ένα βήμα πριν από την συμφωνία με προπονητή, ενόψει της επόμενης σεζόν, βρίσκεται η Βέροια 2017. Σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com, ο τεχνικός, που φαίνεται πως είναι συνεργάτης προπονητή ομάδας της Handball Premier, αναμένεται να βρεθεί αύριο (08/05) στο γραφείο του αφεντικού των Κυανέρυθρων, Γιάννη Χασιώτη, με σκοπό να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και ενδεχομένως, στη συνέχεια, να δοθούν τα χέρια και να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.
Επιπλέον, κατά πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η Βούλα Ψωμιάδου, που κατηύθυνε την ομάδα, ως υπηρεσιακή προπονήτρια, έπειτα από την παραίτηση του Κώστα Χαραλαμπίδη, πρόκειται να είναι βοηθός του νέου προπονητή.
Όσον αφορά στο ρόστερ, υπεύθυνοι του σωματείου υπογραμμίζουν πως «το σύνολο θα παραμείνει ανταγωνιστικό και θα κινηθούμε στο ίδιο μοτίβο με την αγωνιστική περίοδο 2019-20».

No comments