Ηλιούπολη προς Γεμελιάρη: «Οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν κάποτε...» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ηλιούπολη προς Γεμελιάρη: «Οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν κάποτε...»




Η Ηλιούπολη ευχαρίστησε, μέσα από την σελίδα της στο Facebook, τον προπονητή, Κώστα Γεμελιάρη, ο οποίος παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία. Παράλληλα, απευθυνόμενη προς τους γονείς, τις αθλήτριες και τους αθλητές της, τόνισε πως η ομάδα θα συνεχίσει να υπάρχει ενισχύοντας τις βάσεις, που έχτισε ο κ. Γεμελιάρης. Υπογράμμισε, επιπλέον, πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες οι υπεύθυνοι αναμένεται να καταλήξουν στον διάδοχο προπονητή.
Αναλυτικά: «Αγαπητέ Κώστα Γεμελιάρη,

Θέλουμε να σε ευχαριστἠσουμε για την εξάχρονη προσφορά σου στην ομάδα μας, για το έργο και την παρακαταθήκη, που αφήνεις και για την προσπάθειά σου να αγαπήσουν τα παιδιά μας το άθλημα του χάντμπολ. Σού ευχόμαστε καλή τύχη με ό, τι και να ασχοληθείς. Οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν κάποτε...

Αγαπητοί γονείς, αθλήτριες και αθλητές μας,

Η ομάδα μας θα συνεχίσει να υπάρχει και θα δουλέψουμε επάνω στις βάσεις που έχτισε ο κόουτς. Με τη βοήθειά του έχουμε ξεκινήσει επαφές με προπονητές, που ενδιαφέρονται να αναλάβουν την ομάδα μας και πιστεύουμε ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα μπορέσουμε να μοιραστούμε τα ευχάριστα νέα μαζί σας! Με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση όλων σας θα συνεχίσουμε να έχουμε παρουσία στην Α2 Γυναικών, στις Κορασίδες, στις Παγκορασίδες και φυσικά να μεγαλώσουμε την ομάδα των «μίνι» που τελευταία αριθμούσαν 15 μέλη με τη βοήθεια της Κατερίνας Τσιομίδου.
Με την άρση των μέτρων του κορονοϊοὐ (COVID-19) θα συναντηθούμε στο γήπεδό μας, για να συζητήσουμε όλα όσα αφορούν τη συνέχεια της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας στην ομάδα του χάντμπολ!

Ανδρέας Μαρούλης – Ρούλα Μπούργου – Τζένη Κοκκινογένη – Κυριάκος Φοινικόπουλος».

No comments