Γ. Πετρίδης στο greekhandball.com: «Ψάχνουμε προπονητή - Δεν έχω διάθεση να αποχωρήσω ακόμα από τον ΠΑΟΚ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γ. Πετρίδης στο greekhandball.com: «Ψάχνουμε προπονητή - Δεν έχω διάθεση να αποχωρήσω ακόμα από τον ΠΑΟΚ»



Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, πριν ακόμα ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού. Ο Κώστας Μίχος, που εκτελούσε, μετά από την αποχώρηση του Αλέξη Παπαβασίλη, χρέη υπηρεσιακού τεχνικού, θεωρείται βέβαιο, κατά πληροφορίες του greekhandball.com, πως δεν θα συνεχίσει ως πρώτος. Πιθανότατα ωστόσο, θα παραμείνει στην ομάδα.
Η ιστοσελίδα μας ήρθε σε επαφή με τον έφορο του τμήματος χάντμπολ ανδρών του Δικεφάλου του Βορρά, κ. Γρηγόρη Πετρίδη, ο οποίος μας επιβεβαίωσε την παραπάνω πληροφορία, αναφέρθηκε στο ρόστερ και δήλωσε πως θα συνεχίσει να υπηρετεί τους Θεσσαλονικείς, μέχρι το σημείο που αντέχει.
Τόνισε: «Πράγματι, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Έχουμε συζητήσει με ορισμένους από την ελληνική αγορά, από την οποία θα προέρχεται ο νέος μας τεχνικός».
Επιπλέον, ο κ. Πετρίδης ανέφερε στο greekhandball.com: «Προς το παρόν, κανένας δεν μας έχει δώσει πειστική απάντηση, ούτε σαφή χρονοδιαγράμματα σχετικά με το τι πρόκειται να γίνει. Σίγουρα, την επόμενη σεζόν τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά από την τρέχουσα. Θα πρέπει, επίσης, να εξετάσουμε τα οικονομικά μεγέθη. Οι προϋπολογισμοί των ομάδων θα συρρικνωθούν».
Επεσήμανε αναφορικά με το ρόστερ: «Στόχος μας είναι να συνεχίσει η ομάδα με τους παίκτες που είχαμε, όταν διεκόπη η αγωνιστική περίοδος. Αγαπάμε όλους τους αθλητές μας. Παρ' όλα αυτά, θα πρέπει, αρχικά, να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ας βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για το χάντμπολ.
Προσωπικά, θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον ΠΑΟΚ μέχρι εκεί που αντέχω. Φέτος κλείνω 15 χρόνια στον σύλλογο, δεν έχω διάθεση να αποχωρήσω ακόμα».

No comments