Το μήνυμα του Λευτέρη Αυγενάκη για τα ηλικιακά πρωταθλήματα:" Θα γίνουν στον χρόνο που πρέπει, να μην διακινδυνεύσουμε την ασφάλεια κανενός" (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το μήνυμα του Λευτέρη Αυγενάκη για τα ηλικιακά πρωταθλήματα:" Θα γίνουν στον χρόνο που πρέπει, να μην διακινδυνεύσουμε την ασφάλεια κανενός" (vid)



Πολλά είναι τα ερωτήματα που έχουν προκύψει αναφορικά με το μέλλον των ηλικιακών πρωταθλημάτων και το ενδεχόμενο επανέναρξής τους. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τόνισε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η ασφάλεια όλων των αθλητών, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι η επανεκκίνηση των αναπτυξιακών διοργανώσεων θα γίνει "στον χρόνο που πρέπει" .

Το μήνυμα του Λευτέρη Αυγενάκη:

"Σήμερα το πρωί μίλησα με τον Ξενοφώντα, μαθητή της Β΄ Λυκείου, ο οποίος μου έστειλε ένα e-mail και μου ζητούσε να "βάλω τα δυνατά μου για να ξεκινήσουν τα ηλικιακά πρωταθλήματα". Με συγκίνησε το μήνυμά του και το πάθος του για τον αθλητισμό. Κατανοώ και συμμερίζομαι την αγωνία του Ξενοφώντα, όπως και των χιλιάδων συμμαθητών του! Όμως, αυτό που προέχει τώρα είναι να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας. Και σε αυτό τον τομέα "βάζουμε τα δυνατά μας". Θα γίνει κι αυτό στον χρόνο που πρέπει, διότι δεν πρέπει να διακινδυνεύσουμε την ασφάλεια κανενός: ούτε του Ξενοφώντα και των συμμαθητών του, ούτε των οικογενειών τους.

Προτεραιότητά μας είναι τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής. Όχι μόνο για τους ερασιτέχνες αθλητές αλλά και για τους επαγγελματίες. Αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση από τη δημόσια αναγνώριση για τη σωστή προετοιμασία από αρκετούς εμπλεκόμενους φορείς της αθλητικής οικογένειας της χώρας μας.

Ξεχωρίζω ωστόσο την επιστολή του Γεν. Γραμματέα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) κ. Κολυμπάδη.

Λέμε "ναι" στην επανεκκίνηση του αθλητισμού με πειθαρχία και σεβασμό στις συμβουλές των ειδικών!"


No comments