Έως και την Τετάρτη (13/05) θα περιμένει η Βέροια 2017 την οριστική απάντηση του τεχνικού, με τον οποίο ο κ. Χασιώτης συναντήθηκε σήμερα (08/05) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έως και την Τετάρτη (13/05) θα περιμένει η Βέροια 2017 την οριστική απάντηση του τεχνικού, με τον οποίο ο κ. Χασιώτης συναντήθηκε σήμερα (08/05)



Πραγματοποιήθηκε σήμερα (08/05) το πρωί η συνάντηση μεταξύ του αφεντικού της Βέροιας 2017, Γιάννη Χασιώτη και του τεχνικού, που είναι βοηθός πρώτου προπονητή ομάδας της Handball Premier, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει χθες (07/05) το greekhandball.com (μεταφερθείτε πατώντας εδώ). Οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο γραφείο του κ. Χασιώτη και συζήτησαν για το ενδεχόμενο να αναλάβει τους Κυανέρυθρους ο συγκεκριμένος τεχνικός.
Παρ' όλα αυτά, συμφωνία δεν έχει προκύψει ακόμα, αν και αναλύθηκαν τόσο το πλάνο της Βέροιας 2017 ενόψει της επόμενης σεζόν, όσο και οικονομικά θέματα. Ο προπονητής ζήτησε προθεσμία ορισμένων ημερών, καθώς φαίνεται πως εξετάζει μία επιπλέον πρόταση από ανδρική ομάδα. Ωστόσο, η τελευταία δεν είναι, οικονομικά, όσο ελκυστική είναι εκείνη των Ημαθιωτών. Ο κ. Χασιώτης δέχθηκε να περιμένει έως και την Τετάρτη (13/05), για να λάβει οριστική απάντηση.  

No comments