«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Η Γεσθημανή Παπαδοπούλου υπογραμμίζει: «Τα απλά είναι αυτά, που μετράνε στη ζωή μας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Η Γεσθημανή Παπαδοπούλου υπογραμμίζει: «Τα απλά είναι αυτά, που μετράνε στη ζωή μας»



Στο «Ημερολόγιο Καραντίνας» του greekhandball.com έγραψε η αθλήτρια του Πανοράματος, Γεσθημανή Παπαδοπούλου, την οποία ευχαριστούμε πολύ για την αποδοχή της πρόσκλησής μας, καθώς και για τον χρόνο, που αφιέρωσε.

«Παρασκευή 1 Μαΐου 2020,

Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλό μήνα γεμάτο με υγεία, χαμόγελα και θετική σκέψη! Σίγουρα οι καταστάσεις, που βιώνουμε, είναι τελείως πρωτόγνωρες. Λόγω του ιού αναγκαστήκαμε να αποσυρθούμε από την καθημερινότητά μας και να συνειδητοποιήσουμε ότι πράγματα που θεωρούμε δεδομένα, τελικά δεν είναι. Ωστόσο, η κατάσταση αυτή δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω, αλλά θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο θετικά και αισιόδοξα!
Πιστεύω ότι είναι μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα τους εαυτούς μας, να απολαύσουμε στιγμές με την οικογένειά μας και να κάνουμε δημιουργικά πράγματα μαζί τους, καθώς πριν δεν είχαμε αυτή την πολυτέλεια. Επιπλέον, νιώθω τυχερή διότι είμαι μαθήτρια της Β΄ Λυκείου και έχω απεριόριστο χρόνο για διάβασμα, έτσι ώστε να μπορέσω να προετοιμαστώ καλύτερα για τις ερχόμενες πανελλαδικές εξετάσεις.
Αυτό το χρονικό διάστημα θεωρώ ότι με άλλαξε προς το καλύτερο, έθεσα διαφορετικά τις προτεραιότητές μου, έγινα πιο δημιουργική και πιο αισιόδοξη, απέβαλα τελείως κάθε είδος άγχους. Αναθεώρησα αρκετά πράγματα και πλέον καταλήγω στο συμπέρασμα ότι τα απλά είναι αυτά που μετράνε στη ζωή μας!
Το μόνο «κακό» για εμένα σ' αυτή την «απομόνωση» είναι η απομάκρυνσή μου από τους αγωνιστικούς χώρους, που μου λείπουν πάρα πολύ. Ευτυχώς όμως, μού δίνεται η δυνατότητα μέσω καθημερινών τηλεδιασκέψεων να μη χάνω επαφή με τους προπονητές μου και τις συμπαίκτριές μου. Ενώ πηγαίνω για τρέξιμο καθημερινά και γυμνάζομαι με ασκήσεις που μου δίνονται, για να μπορώ να διατηρούμε και να επανέλθω στο ίδιο επίπεδο, στην παρούσα φάση η συνέχιση του Πρωταθλήματος θεωρείται αβέβαιη. Χωρίς αμφιβολία το κομμάτι της γυμναστικής σ' αυτή την περίοδο είναι σημαντικότερο από οποιαδήποτε άλλη στιγμή, καθώς δεν υπάρχει η παραμικρή αμφισβήτηση πως η άθληση μόνο ευεργετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει τόσο για το σώμα μας, όσο και για το πνεύμα μας!».

No comments