Αγκάθι για τον προγραμματισμό της ΟΧΕ η μετάθεση των Euro M20 και Μ18 τον Ιανουάριο 2021 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αγκάθι για τον προγραμματισμό της ΟΧΕ η μετάθεση των Euro M20 και Μ18 τον Ιανουάριο 2021


Η ανακοίνωση της EHF για το μέλλον των διοργανώσεων της, εκτός της Εθνικής γυναικών, της ΑΕΚ και του Beach Handball, διαφαίνεται ότι θα έχει αντίκτυπο και στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Κ18 και Κ20 Β κατηγορίας που θα συμμετείχαν και τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα..

Οι αγώνες της Εθνικής Νέων (Κ20) είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν στη Βοσνία, το διάστημα 3-12 Ιουλίου με αντιπάλους Τσεχία, Ολλανδία, Μαυροβούνιο, Εσθονία, ενώ Η Εθνική Εφήβων (Κ18) έχουν προγραμματιστεί στη Β. Μακεδονία το διάστημα 17-23 Αυγούστου με αντιπάλους τις Πολωνία, Β. Μακεδονία, Εσθονία.

Όπως ανακοίνωσε η EHF εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο, οι αγώνες να μεταφερθούν τον Ιανουάριο του 2021, πριν ή κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Ανδρών στην Αίγυπτο. Η απόφαση θα ληφθεί από την εκτελεστική επιτροπή της EHF τον Ιούνιο.

Σε περίπτωση που τελικά αποφασιστεί η μετάθεση, θα αποτελέσει ενα ακόμα αγκάθι, για τον προγραμματισμό των διοργανώσεων της ΟΧΕ για το 20/21, αφού οι αθλητές θα πρέπει να απουσιάσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, σε μια περίοδο που η εθνική ανδρών δεν θα έχει υποχρεώσεις ώστε να διακοπούν τα πρωταθλήματα και ιδιαίτερα αυτό της Handball Premier.

No comments