Στη Δράμα συνεχίζει, εκτός απροόπτου, ο Ευγένης Τουνγκελίδης - Επαφές Βαλαβάνη με μεταγραφικούς στόχους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη Δράμα συνεχίζει, εκτός απροόπτου, ο Ευγένης Τουνγκελίδης - Επαφές Βαλαβάνη με μεταγραφικούς στόχουςΗ Δράμα βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com, πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ευγένη Τουνγκελίδη, ώστε να ανανεώσει την συνεργασία της μαζί του. Ο Δραμινός 23χρονος αριστερός ίντερ πρόκειται, έτσι, να γίνει, μέσα στις επόμενες ημέρες, ο πρώτος αθλητής, που θα υπογράψει για την παραμονή του ενόψει της νέας σεζόν.
Η διοίκηση της Δράμας σκοπεύει, επιπλέον, να διατηρήσει στο δυναμικό της, σίγουρα, όλους τους γηγενείς παίκτες. Πρόθεσή της είναι να ανανεώσει την συνεργασία της και με τους Γουργούμη, Ντράσκιτς, Αντάμοβιτς, όμως αυτό θα εξαρτηθεί από άλλους παράγοντες, κυρίως από τον οικονομικό. Παράλληλα, ο τεχνικός, Σάκης Βαλαβάνης, πραγματοποιεί επαφές με μεταγραφικούς στόχους.
Στελέχη του σωματείου, επίσης, τονίζουν ότι θα πρέπει να διατηρηθεί η αξιοπιστία του συλλόγου και να προστατευθεί το «οικοδόμημα».

No comments