Αποσύρεται από την ενεργό δράση η Γκρίμσμπο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποσύρεται από την ενεργό δράση η Γκρίμσμπο


Αποσύρεται από την ενεργό δράση η σπουδαία τερματοφύλακας Κάρι Άαλβικ Γκρίμσπο, μετά από μια μακρά παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους και έχοντας μία αξιοζήλευτη συλλογή τίτλων, τόσο σε συλλογικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο. Η Γκρίμσμο, η οποία για ένα μεγάλο διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι της, είχε δηλώσει νωρίτερα, στην τρέχουσα σεζόν, ,ότι το μέλλον της στα γήπεδα είναι  αβέβαιο, ενώ σημειώνεται ότι διένυε το τελευταίο χρόνο συνεργασίας της, με την ομάδα της Γκιορ.

Ξεκίνησε να παίζει χάντμπολ στα 13, ενώ το 2010, σε ηλικία 25 ετών, πήρε μεταγραφή στην Έσμπιερκ. Από το 2015 έως και τη φετινή αγωνιστική χρονιά αγωνιζόταν στην Γκιορ. Ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα της Νορβηγίας και στο παλμαρέ της έχει 2 χρυσά ολυμπιακά μετάλλια (2008,2012), δύο παγκόσμια κύπελλα (2011,2015) και 5 ευρωπαϊκά (2006,2008,2010, 2014, 2016). Με την Γκιορ έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης τρεις συνεχόμενες φορές (2017,2018,2019), ούσα βασικό και αναντικατάστατο μέλος της, στις κατακτήσεις των Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσο για τα μελλοντικά της σχέδια; Η Νορβηγίδα θα επιστρέψει στην γενέτειρά της, στην πόλη Τρόντελανγκ, όπου και θα έχει την ευκαιρία να αφιερώσει το χρόνο της στην οικογένεια της.

Αναμφίβολα, μία από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα της, είναι η επέμβαση της στον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στο τελευταίο δευτερόλεπτο, η οποία "χάρισε" το τρόπαιο στην ομάδα της. Ακολουθεί το βίντεο:







No comments