Φαίακας Κέρκυρας: "Φουλάρει" για τρεις προσθήκες, συνεχίζεται ο "χορός" των ανανεώσεων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φαίακας Κέρκυρας: "Φουλάρει" για τρεις προσθήκες, συνεχίζεται ο "χορός" των ανανεώσεων


Συμβούλιο εφ΄ όλης της ύλης πραγματοποιήθηκε χθες (28/5), μεταξύ των μελών της διοίκησης του Φαίακα Κέρκυρας, το οποίο είχε διάρκεια 7 ωρών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του  greekhandball.com, οι Κερκυραίοι αναμένεται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Κόντη, ξεπερνώντας τα εμπόδια που προέκυψαν (μεταξύ άλλων και το οικονομικό), αφού υπάρχει καλή θέληση και από τις δύο πλευρές.

Επιπλέον, τη φανέλα του Φαίακα αναμένεται να φορούν και τη νέα σεζόν, εκτός απροόπτου, ο Γεωργαλής (τερματοφύλακας),  ο Γιαννακόπουλος (δεξί εξτρέμ) και ο Ονσέφ (πλέι μέικερ). Από ανθρώπους της ομάδας σημειώνεται, ότι κοντά στην ένταξή τους στους Κερκυραίους είναι ένας πίβοτ και δύο ίντερ (ένα δεξί και ένα αριστερό), με την επισημοποίηση της συμφωνίας να γίνεται, ενδεχομένως, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (1/6).

Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα με αμείωτους ρυθμούς, ενώ επισημαίνεται σε όλους τους τόνους, ότι σκοπός της ομάδας είναι να αποφευχθούν τα λάθη απειρίας που έγιναν την αγωνιστική χρονιά 2019/2020. Παράλληλα, υπάρχει η πρόθεση μέχρι τα μέσα του Ιουνίου το ρόστερ να έχει "κλείσει". Τέλος στους Φαίακες υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα που «χτίζεται» θα είναι άκρως ανταγωνιστική και θα ξεπεραστούν όλες οι αντιξοότητες (που αφορούν κυρίως τις επιπτώσεις του κορωνοϊου), ώστε τα «θέλω» του προπονητή να γίνουν πραγματικότητα.

No comments