Ο Λούκα Ντάσεβιτς «κρεμάει» τα παπούτσια του - Δεν συνεχίζει στον Διομήδη Άργους ο Ραντουλέσκου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Λούκα Ντάσεβιτς «κρεμάει» τα παπούτσια του - Δεν συνεχίζει στον Διομήδη Άργους ο Ραντουλέσκου



Σε ηλικία μόλις 28 χρονών, ο Λούκα Ντάσεβιτς αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com, να τερματίσει την καριέρα του στο χάντμπολ. Ο Σέρβος, πρώην πια αθλητής, ανήκε μέχρι πρότινος στον Διομήδη Άργους, στον οποίο είχε επιστρέψει, για την δεύτερη θητεία του, τον Αύγουστο του 2019.
Η ιστοσελίδα μας ήρθε σε επαφή με τον Ντάσεβιτς, ο οποίος σχολίασε, τόσο σχετικά με την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, όσο και σχετικά με το μέλλον του: «Λυπάμαι που δεν κατέκτησα κάποιο Πρωτάθλημα με τον Διομήδη. Είχαμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, δεν καταλαβαίνω την απόφαση να μην παίξουμε. Για εμένα, ήταν μια... περίεργη απόφαση, όχι δίκαιη για αμφότερα τα σωματεία. Δεν μετανιώνω για τίποτα κατά την διάρκεια της καριέρας μου.
Έπαιξα σε λίγες χώρες, αλλά συνάντησα πολλούς ανθρώπους και έκανα φίλους. Ένας από αυτούς, ο Αδάμ Παπαδόπουλος, θα είναι κουμπάρος στον γάμο μου. Επρόκειτο να παντρευτώ στις 28 Μαΐου, όμως, λόγω κορονοϊού, ο γάμος μου αναβάλλεται για το επόμενο, πιθανότατα, καλοκαίρι. Η καριέρα μου ήταν ένα όμορφο ταξίδι....
Στο εξής, πρόκειται να εργαστώ ως ατζέντης αθλητών χάντμπολ, θα ανοίξω δικό μου γραφείο. Στην Ελλάδα θα έρθω ξανά, σίγουρα, για επαγγελματικές υποχρεώσεις και για διακοπές».
Παράλληλα, κατά πληροφορίες του greekhandball.com, ο Ρουμάνος τερματοφύλακας, Άντριαν Ραντουλέσκου, δεν θα ανανεώσει την συνεργασία του με τον Διομήδη Άργους. Ο 34χρονος αθλητής θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, εκτός Ελλάδας.
Οι υπεύθυνοι των «Λύκων» πραγματοποιούν επαφές με παίκτες, τόσο για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην ομάδα, αφού άλλωστε στόχος είναι η διατήρηση του κορμού, όσο και για να ενισχυθεί ο Διομήδης ενόψει της νέας σεζόν.

No comments