Ανακοίνωσε τον Τεό Παυλίδη η Βέροια 2017 - Απόλυτη επιβεβαίωση του greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωσε τον Τεό Παυλίδη η Βέροια 2017 - Απόλυτη επιβεβαίωση του greekhandball.com



Tα ηνία της Βέροιας 2017 ανέλαβε ο Τεό Παυλίδης, όπως έγκυρα είχε ενημερώσει, αποκλειστικά, το greekhandball.com (μεταβείτε πατώντας εδώ), σήμερα (24/05) το πρωί.
Η ομάδα της Ημαθίας ανακοίνωσε, μέσω της σελίδας της στο Facebook, την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού και φιλοξένησε, επιπλέον, δήλωσή του:

«Ο εκλεκτός της ομάδας του Βορρά ακούει στο όνομα, Τεό Παυλίδης. Ύστερα από πολύωρες συζητήσεις μεταξύ του αφεντικού της Βέροιας και του νέου τεχνικού, συμφωνήθηκε πλάνο τριετίας με την δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας, που θα παίξει όμορφο, ποιοτικό και μοντέρνο χάντμπολ με κύριο στόχο την κορυφή. Στα γραφεία της ομάδας, η Πρόεδρος Ευφημία Μαρκοβίτση, καλωσόρισε τον Τεό Παυλίδη και τού ευχήθηκε πάνω απ´ όλα υγεία επιτυχίες και τίτλους.

Δήλωση Τεό Παυλίδη: Είναι πρόκληση, για εμένα, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Βέροιας 2017. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την πολύ καλή δουλειά που γίνεται μέχρι σήμερα στην ομάδα. Η φιλοσοφία μου, ο τρόπος δουλειάς και η πεποίθησή μου για τις προοπτικές, που υπάρχουν, είναι οι βασικοί λόγοι που με ώθησαν να αναλάβω αυτή την αποστολή.
Γνωρίζω το δυναμικό της ομάδας και πιστεύω στις δυνατότητες των αθλητριών της. Με τις όποιες προσθήκες θα χρειαστεί, θα ξεκινήσουμε μια νέα πορεία σκληρής δουλειάς, με στόχο πάντοτε την καλύτερη αγωνιστική παρουσία της ομάδας.
Εύχομαι υγεία, αγωνιστική συνέπεια και επιτυχίες!».

No comments