Ξεκινά η ανακατασκευή του κλειστού γηπέδου του Άρη Νίκαιας, "Πλάτων" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκινά η ανακατασκευή του κλειστού γηπέδου του Άρη Νίκαιας, "Πλάτων"Ξεκινούν οι εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου του Άρη Νίκαιας, "Πλάτων", μια εξέλιξη την οποία είχε προαναγγείλει ο Δήμαρχος, κ. Ιωαννίδης. Το πρώτο στάδιο των εργασιών αφορά την αλλαγή του παρκέ, ενώ σε αυτό θα φιλοξενούνται τα τμήματα χάντμπολ και μπάσκετ.

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ομάδα:

"Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Δημοτικής αρχή και όπως είχε προαναγγείλει ο Δήμαρχος κ. Ιωακειμίδης, ξεκινούν οι εργασίες που αφορούν την ανακατασκευή του κλειστού του «Πλάτωνα» με πρώτο τμήμα του έργου την αλλαγή του παρκέ.
Ο «Πλάτωνας», ιστορική έδρα του συλλόγου μας, θα φιλοξενεί τα τμήματα μπάσκετ των δυο συλλογών και την χειροσφαίριση Ανδρών και Γυναικών και είναι το μοναδικό γήπεδο στον Δήμο που μπορεί να φιλοξενήσει το άθλημα της χειροσφαίρισης. Με την ενδεχόμενη αποπεράτωση του γηπέδου της Μηχανικής Καλλιέργειας, η πόλη μας θα αποκτήσει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις που θα δώσουν μια νέα αθλητική δυναμική και όχι μόνο, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε αναπτυξιακό επίπεδο.

Γ.Ν.Ο. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ"

No comments