Διαδικτυακό σεμινάριο από το "Sports Excellence", με θέμα: "Διατροφικές ανησυχίες, μέρος ΙΙ" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διαδικτυακό σεμινάριο από το "Sports Excellence", με θέμα: "Διατροφικές ανησυχίες, μέρος ΙΙ"


Τηλεσυνεδρία με θέμα: «Διατροφικές ανησυχίες, μέρος ΙΙ» , διοργανώνει αύριο (22/5, 17:00) το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence. Συντονίστρια θα είναι η Θεανώ Βασιλείου, ενώ η διαδραστική συζήτηση απευθύνεται σε κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς μαθητών ειδικής αγωγής.

Η ανάρτηση του "Sports Excellence":

"Το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence, που λειτουργεί υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Oρθοπαιδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), υλοποιεί μια σειρά δράσεων στους τομείς της Υγείας, της Εκπαίδευσης και του Αθλητισμού, με αποκλειστική δωρεά από το  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος , σας προσκαλεί στη διαδραστική συζήτηση με θέμα: «Διατροφικές ανησυχίες, μέρος ΙΙ» με συντονίστρια την κα Βασιλείου Θεανώ, BSc, Διαιτολόγο – Διατροφολόγο των Κινητών Ιατρικών Μονάδων (ΚΙΜ) & της Κινητής Αθλητιατρικής Μονάδας (ΚΑΜ) και απευθύνεται σε κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς μαθητών ειδικής αγωγής. Η ενημέρωση – συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου 2020 στις 17:00.

Το Sports Excellence επιβεβαιώνοντας την ταυτότητα και το σκοπό του βρίσκεται διαρκώς δίπλα σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, ενδιαφέρεται για τις ανάγκες τους, τους προβληματισμούς  τους και φροντίζει για τη σωματική, πνευματική και ψυχική τους υγεία. Με αυτό το σύνολο των διαδικτυακών σεμιναρίων προσπαθεί να αφουγκραστεί τις απαιτήσεις των καιρών και να φωτίσει πλευρές, ώστε η διαφορετικότητα να γίνει πρόκληση για εξέλιξη.

Οι δράσεις του Τμήματος Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence, φορέας υλοποίησης των οποίων είναι η ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος,  αποσκοπούν στη διαχρονική υποστήριξη και εξέλιξη νεαρών αθλητών – αθλητριών υψηλού επιπέδου, αλλά και στη δια βίου επιστημονική εξέλιξη του περιβάλλοντος αυτών (προπονητών, γονέων, διοικητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού). Ακόμη, σχεδιάζει και υλοποιεί ελίτ προγράμματα για όλους, όπως τα «Αθλητικά Μονοπάτια» στα νησιά της άγονης γραμμής, καθώς επίσης και το πρόγραμμα «Θεραπευτική Άσκηση» που απευθύνεται σε ευπαθείς ομάδες και άτομα της τρίτης ηλικίας. Επιπροσθέτως, στο δυναμικό του έχει συμπεριλάβει τον «Αθλητισμό για Όλους» για μαθητές και εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής. Τέλος, πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων που διεξάγονται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και απευθύνονται στο ευρύ κοινό.

Σύνδεση στη Συζήτηση

(Meeting ID: 830 2891 9568 Password: 5UUUCC)

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στο

Τηλ. επικοινωνίας: 6940290026, Θεόδωρος Δαβιώτης (Υπεύθυνος Προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού)"

No comments