Αθλητικός διευθυντής Κιέλου: "Η απουσία θεατών ισοδυναμεί με περικοπές στους μισθούς των παικτών" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αθλητικός διευθυντής Κιέλου: "Η απουσία θεατών ισοδυναμεί με περικοπές στους μισθούς των παικτών"



Δηλώσεις στην ιστοσελίδα "nemzetisport.hu" παραχώρησε ο αθλητικός διευθυντής του Κιέλου, Βίκτορ Σιλάγκι, επισημαίνοντας ότι οι άδεις εξέδρες στα γήπεδα ισοδυναμούν με μειώσεις στους μισθούς των παικτών, όλων των συλλόγων της Μπουντεσλίγκα. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Οι πωλήσεις των εισιτηρίων αποτελούν το 40% των εσόδων των συλλόγων της Μπουντεσλίγκα. Συνεπώς η πανδημία του κορωνοϊού μας βάζει σε σοβαρό οικονομικό κίνδυνο. Προς το παρόν το Κίελο, όπως και πολλές άλλες ομάδες αγωνίζονται για την επιβίωσή τους. Είμαι χαρούμενος που η γερμανική Ομοσπονδία μας ανακήρυξε πρωταθλητές κι έτσι η σκληρή δουλεία οκτώ μηνών δεν ήταν μάταιη. Ωστόσο, είναι κρίμα για τους παίκτες και τους οπαδούς που δεν μπορούσαν να μοιραστούν τη χαρά μαζί. Οι αθλητές πρέπει να καταλάβουν ότι εάν η Μπουντεσλίγκα και το Τσάμπιονς Λιγκ δεν πραγματοποιηθούν με την παρουσία φιλάθλων το συντομότερο δυνατό, δεν θα είμαστε σε θέση να πληρώσουμε τον μισθό που έχει συμφωνηθεί».

Σύμφωνα με απόφαση της γερμανικής Κυβέρνησης, όλες οι μεγάλες συγκεντρώσεις ατόμων απαγορεύονται έως και τις 31 Αυγούσοτυ και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους, το φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ της Κολωνίας, αναβλήθηκε για τα τέλη Δεκεμβρίου.

No comments