Παπαδόπουλος: "Η ομάδα μας ξεχώρισε αγωνιστικά, θα πρέπει να ξεκαθαριστούν ορισμένα πράγματα ενόψει της ερχόμενης σεζόν" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παπαδόπουλος: "Η ομάδα μας ξεχώρισε αγωνιστικά, θα πρέπει να ξεκαθαριστούν ορισμένα πράγματα ενόψει της ερχόμενης σεζόν"


Η ομάδα του Εθνικού Κοζάνης τερμάτισε στην πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου της Α2 γυναικών, «σφραγίζοντας» ουσιαστικά την θετική της παρουσία στη διοργάνωση. Ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Παπαδόπουλος, μίλησε στο greekhandball.com, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την επικείμενη άνοδο στην Α1, ωστόσο εξέφρασε και τους προβληματισμούς του, ενόψει της επερχόμενης σεζόν. Αναλυτικά είπε:

"Θεωρώ ότι η ομάδα ξεχώρισε αγωνιστικά και για όλους εμάς ήταν θέμα χρόνου η άνοδος στην πρώτη κατηγορία. Φυσικά επιθυμούσαμε να πάρουμε εντός των αγωνιστικών χώρων την πρωτιά, ωστόσο κάτω από αυτές τις συνθήκες, ήταν αδύνατη η επιστροφή μας σε αυτούς. Όσον αφορά την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, θα πρέπει να ξεκαθαριστούν ορισμένα πράγματα. Για παράδειγμα δεν γνωρίζουμε από πόσους ομίλους θα απαρτίζεται η Α1. Επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλες οι ομάδες προέρχονται από μια πολύ μεγάλη αγωνιστική απραξία και σε συνδυασμό με το ζήτημα των γηπέδων που υπάρχει, θα είναι πολύ δύσκολη η προετοιμασία μας. Η διοίκησή μας εδώ και καιρό, προετοιμαζόταν για την άνοδο, αλλά οι συνθήκες έχουν γίνει πολύ δύσκολες. Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα".

Ο τεχνικός του Εθνικού Κοζάνης συνέχισε σχολιάζοντας το επίπεδο της Α1,ενώ μίλησε και για την ενίσχυση της ομάδας:

"Εκτός από δύο τρεις ομάδες που ξεχωρίζουν, οι υπόλοιπες δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Στο σύλλογο μας, έχουμε κάποιες έμπειρες παίκτριες που έχουν αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία, όπως την Καραγιαννίδου, την Γκαμπούρα και την Τζήμου, αλλά διαθέτουμε κι άλλες, που στελεχώνουν τις Εθνικές ομάδες. Υπάρχει κάποιο υλικό αλλά θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τις αθλήτριες που δίνουν Πανελλαδικές εξετάσεις. Σαφώς και σε έναν σύλλογο της επαρχίας τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, πόσο μάλλον από μεταγραφικής άποψης. Στοχεύουμε σε μία- δύο προσθήκες κοριτσιών από τις γύρω περιοχές, που ναι μεν είναι νεαρές σε ηλικία, αλλά διαθέτουν ταλέντο. Ωστόσο ακόμα επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα, η συγκυρία είναι δύσκολη για όλους".


No comments