Τι έγραψαν τα ξένα Μέσα για την κατάκτηση των Πρωταθλημάτων από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τι έγραψαν τα ξένα Μέσα για την κατάκτηση των Πρωταθλημάτων από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ



Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Πρωταθλήματος σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα, μετά τη χθεσινή (19/5) απόφαση της ΟΧΕ για την ολοκλήρωση των διοργανώσεων. Τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης έκαναν αναφορά στους δύο πρωταθλητές, μέσω σχετικών δημοσιευμάτων που φιλοξένησαν:

Handball-world (Γερμανία): «Το Πρωτάθλημα διακόπηκε στην Ελλάδα- Πρωταθλητές ΑΕΚ και ΠΑΟΚ»



Marca (Ισπανία): «Η ΑΕΚ, των Ισπανών Νάτσο Μόγια και Πλάθα, στην κορυφή της Ελλάδας»



Μάλιστα ο Νάτσο Μόγια Φλορίδο, παραχώρησε δηλώσεις στην ισπανική ιστοσελίδα αναφέροντας: « Η Ομοσπονδία ανακήρυξε ως Πρωταθλήτρια ομάδα αυτή που βρισκόταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μέχρι και πριν τη διακοπή. Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό μία φορά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έχοντας πλεονέκτημα στην ισοβαθμία και δύο φορές στο Κύπελλο. Το έργο μας ήταν δύσκολο, καθώς ο αντίπαλος μας έχει πολύ μεγάλο μπάτζετ και είχε κερδίσει όλους τους εγχώριους τίτλους τις δύο προηγούμενες σεζόν. Ωστόσο είχαμε πολύ καλή ομάδα και αποδείξαμε ότι είμαστε ανώτεροι».

Balkan- handball: «Τέλος στην Ελλάδα- Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ για τρίτη φορά στην ιστορία της»



24rakomet (Β.Μακεδονία): Νταμπλ για τη Μαρία Νίκολιτς στην Ελλάδα- Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής/ Τα πρωταθλήματα Ελλάδας και Ουκρανίας ολοκληρώθηκαν- ΑΕΚ και Μότορ οι πρωταθλητές







No comments