Αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Γκούμερσμπαχ ο Σίγκουρντσον! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Γκούμερσμπαχ ο Σίγκουρντσον!



Από τους αγωνιστικούς χώρους στους προπονητικούς πάγκους. Ο Γκούντγιον Βαλούρ Σίγκουρντσον ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο την ερχόμενη σεζόν επιστρέφει στην  Γκούμερσμπαχ, αυτή τη φορά με τον ρόλο του προπονητή. Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισλανδό πρώην παίκτη, με στόχο να την οδηγήσει στα μεγάλα «σαλόνια» της Μπουντεσλίγκα. Ο Σίγκουρντσον θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου (στον οποίο είχε αγωνιστεί από το 2015 έως το 2018) μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

"Η οικογένειά μου και εγώ νιώθαμε πάντα πολύ άνετα στο Γκούμερσμπαχ και έχουμε υπέροχες αναμνήσεις από εκείνες τις ημέρες, γι 'αυτό ανυπομονώ πραγματικά να επιστρέψω. Θέλω να βασιστώ στην καλή δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα ο Τόργκε Γκρεβ" δήλωσε ο Σίγκουρντσον, ο οποίος δε βλέπει την... ώρα να ξεκινήσει.

Ο 40χρονος Ισλανδός θα ταξιδέψει στη γερμανική πόλη, όπου και θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες που έχουν επικρατήσει, λόγω της πανδημίας.

No comments