Μεγάλη συμμετοχή στην πρώτη τηλεδιάσκεψη του AC PAOK Education - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγάλη συμμετοχή στην πρώτη τηλεδιάσκεψη του AC PAOK EducationΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες (3/5) η πρώτη διάλεξη του AC PAOK Education, με εισηγητή τον βοηθό προπονητή του ΠΑΟΚ Mateco, Γιώργο Βακάλη. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για την δεύτερη τηλεδιάσκεψη, εντός της εβδομάδας.

Η ενημέρωση του "Δικεφάλου του Βορρά":

"Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο Webinar στο AC PAOK Education, με εισηγητή τον βοηθό προπονητή του ΠΑΟΚ Mateco, Γιώργο Βακάλη, και θέμα «Covid-19: Τα νέα δεδομένα στην προπόνηση, η μεταβατική περίοδος και το return to action».

Ο κόσμος «αγκάλιασε» το πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, καθώς η παρουσία του ήταν ικανοποιητική, ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής είχαν... ξεπουλήσει. 

Η ομάδα του AC PAOK Education ευχαριστεί όσους έδωσαν το παρών στην πρώτη διάλεξη, και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα με εισηγητή τον Δρ. Γιώργο Βαβέτση. 

Περισσότερες πληροφορίες για την επόμενη διάλεξη, καθώς και για τον τρόπο συμμετοχής, μέσω του acpaok.gr εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη σας!"

No comments