Παπαδοπούλου: "Χαρούμενη για τα κορίτσια και την άνοδο στην Α1- Σωματεία, γονείς και αθλητές σηκώνουν τεράστιο... βάρος" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παπαδοπούλου: "Χαρούμενη για τα κορίτσια και την άνοδο στην Α1- Σωματεία, γονείς και αθλητές σηκώνουν τεράστιο... βάρος"



Η Δόξα Βύρωνα κατέκτησε την πρώτη θέση του πρώτου ομίλου της Α2 γυναικών, ούσα αήττητη, ενώ παράλληλα εξασφάλισε το εισιτήριο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία. Η προπονήτρια της ομάδας, Κατερίνα Παπαδοπούλου μίλησε στο greekhandball.com και στάθηκε στα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν, ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Παράλληλα, σύμφωνα με την τεχνικό της Δόξας, τα σωματεία, οι γονείς και οι αθλητές θα πρέπει να σηκώσουν το... βάρος των οικονομικών επιπτώσεων του κορωνοϊού. Αναλυτικά όσα είπε:

"Τα νέα δεδομένα που προέκυψαν μετά την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού έχουν δυσκολέψει τα πράγματα. Σίγουρα είναι μεγάλη η χαρά μου για τα κορίτσια, οι οποίες κατέκτησαν την πρώτη θέση, αήττητες, είναι κάτι πολύ θετικό. Από εκεί και πέρα η διαφορά επιπέδου μεταξύ της Α1 και της Α2 είναι τεράστια. Τόσο από πλευράς ρόστερ, όσο και από πλευράς οικονομικού σχεδιασμού. Ακόμα δεν ξέρουμε τον αριθμό των ομάδων. Θα είναι ένας ή δύο όμιλοι; Πρέπει να δούμε τη διάθεση που θα έχει η «παίκτρια» να παίξει, από τη στιγμή που υπάρχουν πολλές μετακινήσεις στο πρωτάθλημα και έχει τις υποχρεώσεις της. Είναι πολλά τα δεδομένα, τα οποία θα πρέπει να διαχειριστούμε και μερικά από αυτά δεν τα γνωρίζουμε. Η ομάδα έχει αγωνιστεί ξανά στην Α1, ως «Αναγέννηση Βύρωνα», ωστόσο οι τωρινές συνθήκες είναι τελείως διαφορετικές".

Και συνέχισε, τονίζοντας: "Είμαστε ακόμα στη φάση της διαχείρισης των γηπέδων. Ανοίγουν τα γήπεδα, αλλά ουσιαστικά δεν έχουμε ούτε πρωτόκολλο. Επιπλέον υπάρχουν παράγοντες όπως η πολύμηνη αποχή, η παρουσία γιατρών που απαιτείται, οι απολυμάνσεις που πρέπει να γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Είναι δύσκολο να το διαχειριστούμε. Το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στην… πλάτη των σωματείων, των γονιών, των αθλητών και των αθλητριών, χωρίς να υπάρχει η βοήθεια από την Πολιτεία. Δεν γνωρίζω την επόμενη ημέρα".



No comments