Διομήδης Άργους: «Πάρτε πίσω την απόφαση και ορίστε τον τελικό του Κυπέλλου τον Σεπτέμβρη» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διομήδης Άργους: «Πάρτε πίσω την απόφαση και ορίστε τον τελικό του Κυπέλλου τον Σεπτέμβρη»


Την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου τον Σεπτέμβριο ζητά ο Διομήδης Άργους, μέσω ανακοίνωσής του, που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του στο Facebook. Οι «Λύκοι», επιπλέον, αναφέρουν πως η απόφαση της ΟΧΕ για ματαίωση του τελικού του θεσμού, ο οποίος θα διεξαγόταν ανάμεσα στον Διομήδη και στην ΑΕΚ, δείχνει έλλειψη σεβασμού, ενώ τονίζουν ότι ακόμα και τώρα η Ομοσπονδία δύναται να διορθώσει την ανορθογραφία, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν.
Αναλυτικά: «Ποτέ δεν κρύψαμε τα λόγια μας, δεν θα το κάνουμε και τώρα. Η απόφαση σας, αξιότιμοι σύμβουλοι της ΟΧΕ, για ματαίωση του τελικού Κυπέλλου είναι επιεικώς απαράδεκτη και μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Ειλικρινά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε για ποιόν λόγο δεν ορίστηκε η διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου το Σεπτέμβριο, από την στιγμή, άλλωστε, που υπάρχει δεδικασμένο (σ.σ. τελικός Κυπέλλου του 2010).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση σας «Η φιλοσοφία της Ομοσπονδίας ήταν και θα είναι κατά της «παύλας». Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει, για να σεβαστεί τον ιδρώτα αθλητών και προπονητών μέσα στα γήπεδα, όσο διεξήχθησαν αγώνες».
Σας ερωτούμε λοιπόν: Η φιλοσοφία αυτή εφαρμόζεται a la carte, με άλλα λόγια στο θεσμό του Κυπέλλου επιτρέπεται η παύλα ή μήπως ο ιδρώτας των δικών μας αθλητών και προπονητών δεν είναι άξιος σεβασμού;
Προφανώς, ο τελικός του Κυπέλλου αποτέλεσε την σύγχρονη «Ιφιγένεια»... Σε κάθε περίπτωση όμως, η σημερινή σας απόφαση δείχνει έλλειψη σεβασμού, τόσο απέναντι στο ίδιο τον θεσμό, όσο και απέναντι στο σύλλογο του Διομήδη, στον σύλλογο, που έχει φέρει την μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία του ελληνικού Handball.
Έχετε το περιθώριο να διορθώσετε αυτή την ανορθογραφία έστω και τώρα. Πάρτε πίσω την απόφαση και ορίστε τον τελικό τον Σεπτέμβρη. Αυτό αποτελεί απαίτηση όχι μόνο των ανθρώπων του Διομήδη, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας του Άργους. Προτιμούμε να ηττηθούμε στο γήπεδο, παρά να μην δώσουμε καθόλου τη μάχη.

Υ.Γ: Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την δίκαιη κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Handball Premier, είμαστε βέβαιοι ότι η θέση μας για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου τον Σεπτέμβριο την βρίσκει απόλυτα σύμφωνη».

No comments