Σταμάτης Παπασταμάτης στο greekhandball.com : ΄΄ Δίκαια μας απονεμήθηκε ο τίτλος, μας λυπεί ιδιαίτερα η απώλεια του Κυπέλλου ΄΄ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σταμάτης Παπασταμάτης στο greekhandball.com : ΄΄ Δίκαια μας απονεμήθηκε ο τίτλος, μας λυπεί ιδιαίτερα η απώλεια του Κυπέλλου ΄΄


Πρώτος τίτλος για τον Σταμάτη Παπασταμάτη στην τρίτη σεζόν του ως Διοικητικός Ηγέτης του χάντμπολ της ΑΕΚ ( παράλληλα υπηρετεί την Ενωση και ως Αντιπρόεδρος της ).
Ο κ. Παπασταμάτης ερωτηθείς από το greekhandball.com, έκανε την εξής δήλωση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ :
΄΄ Η ΑΕΚ ήταν αναμφίβολα και αποδεδειγμένα η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και δίκαια μας απονεμήθηκε ο τίτλος, αν και η πάγια θέση μας από την πρώτη ημέρα που διεκόπησαν οι αγώνες, ήταν να παίξουμε, ώστε να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο Ελλάδος στους αγωνιστικούς χώρους. Η συγκεκριμένη απόφαση μας δίνει χαρά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά μας λυπεί ιδιαίτερα  η απώλεια του Κυπέλλου, ως προς το γεγονός ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε με ιδιαίτερες αξιώσεις και αυτόν τον τίτλο, σε έναν τελικό όπου θα παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα, τον Διομήδη Αργους ΄΄. 

No comments