Αποχωρούν έξι παίκτες της Πρωταθλήτριας Λευκορωσίας, Μέσκοβ Μπρεστ - Τούς απονεμήθηκαν μετάλλια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποχωρούν έξι παίκτες της Πρωταθλήτριας Λευκορωσίας, Μέσκοβ Μπρεστ - Τούς απονεμήθηκαν μετάλλιαΗ Μέσκοβ Μπρεστ στέφθηκε Πρωταθλήτρια στην πρώτη κατηγορία Ανδρών της Λευκορωσίας, για έβδομη διαδοχική σεζόν. Ωστόσο, έξι παίκτες της γνωστοποιήθηκε πως αποχωρούν από την ομάδα, χωρίς πάντως να διευκρινιστούν οι λόγοι.
Συγκεκριμένα, οι Σέρβοι, Ντάρκο Ντζούκιτς, Νεμάνια Ομπράντοβιτς, ο Μαυροβούνιος, Μπράνκο Κανκάρας, ο Γάλλος, Γουίλιαμ Ακαμπράι, ο Λευκορώσος, Άρτσιον Κουλάκ και ο Ρώσος, Ντανιέλ Αντρέι, δεν θα συνεχίσουν να ενισχύουν το σύνολο του Μπρεστ.

Προχθές (08/05), μάλιστα, τα μέλη της Μέσκοβ παραβρέθηκαν στο Φρούριο του Μπρεστ, για να τιμήσουν την μνήμη των θυμάτων, που αντιστάθηκαν στη γερμανική εισβολή του 1941. Το συγκεκριμένο μνημείο είναι ένα από τα σημαντικότερα του αγώνα της Σοβιετικής Ένωσης στη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου.
Σε αυτή την εκδήλωση, επιπλέον, απονεμήθηκαν μετάλλια, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, στους έξι αθλητές, οι οποίοι αποχωρούν. Οι υπόλοιποι πρόκειται να τα παραλάβουν, σε άλλη, ειδική, εκδήλωση.

No comments