Απεβίωσε, μετά από δυστύχημα στην άσφαλτο, ο πρώην Σουηδός αθλητής χάντμπολ, Φρέντρικ Λάρσον - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Απεβίωσε, μετά από δυστύχημα στην άσφαλτο, ο πρώην Σουηδός αθλητής χάντμπολ, Φρέντρικ Λάρσον


Στην άσφαλτο άφησε την τελευταία του πνοή, προχθές (28/04) ο Φρέντρικ Λάρσον, σε ηλικία 36 ετών, καθώς παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγό, ενώ έκανε ποδήλατο. 

Ο Λάρσον σκοτώθηκε σε μία από τις στροφές του δρόμου της φωτογραφίας, όταν το διερχόμενο, από την αντίθετη κατεύθυνση φορτηγό, τον παρέσυρε

Το ρολόι έδειχνε περίπου 1 το μεσημέρι, όταν συνέβη το τραγικό γεγονός στην περιοχή, Λέρουμ, της Σουηδίας, λίγα χιλιόμετρα έξω από την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, το Γκέτεμποργκ. Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη. Ο Λάρσον άφησε πίσω του σύζυγο και δύο κόρες.

Σε αυτόν τον δρόμο του Λέρουμ, ο Λάρσον κατέληξε, έπειτα από το δυστύχημα

Ο Σουηδός είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση (σ.σ. τελευταία ομάδα του η σουηδική, Αλίνγκσας), πριν από τέσσερα χρόνια (2016), λόγω ενός τραυματισμού του. Ξεκίνησε την καριέρα του στο χάντμπολ, το 2002, στην Σκόβντε (μαζί της πανηγύρισε την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ, το 2004), ομάδα της χώρας του, συνέχισε στην Ίσταντς (2004-05) και ακολούθως στην επίσης σουηδική, Χαμάρμπι (2005-09). Μεταξύ 2009-11 έπαιξε στην ισπανική, Αραγκόν, την σεζόν 2011-12 επέστρεψε στη Σουηδία για την Σάβεχοφ και πριν μετακινηθεί στη τελευταία ομάδα του, την Αλίνγκσας (2014-16), φόρεσε την φανέλα της γερμανικής, Γκούμερσμπαχ (2012-14). Με την Εθνική Σουηδίας των Ανδρών είχε 36 συμμετοχές.


Η σουηδική Ομοσπονδία χάντμπολ ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της: «Με λύπη και ταραχή πληροφορηθήκαμε πως ο πρώην αθλητής χάντμπολ, Φρέντρικ Λάρσον, εξέπνευσε με τραγικό τρόπο, σε ατύχημα (...). Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους αγαπημένους του».

No comments