Ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών της Γαλλίας, Γκιγιόμ Ζιλ, καλεσμένος του ΣΥ.Π.Χ.Ε. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών της Γαλλίας, Γκιγιόμ Ζιλ, καλεσμένος του ΣΥ.Π.Χ.Ε.



Καλεσμένος του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΣΥ.Π.Χ.Ε.) ήταν στη χθεσινή (30/04) «4η προπονητική τηλεδιάσκεψη» ο τεχνικός της Εθνικής Ανδρών της Γαλλίας, Γκιγιόμ Ζιλ.
Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του ΣΥ.Π.Χ.Ε., όπως αυτό αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του: «Με τη συμμετοχή 100 Ελλήνων προπονητών – μελών του ΣΥ.Π.Χ.Ε πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (30/04) η «4η προπονητική τηλεδιάσκεψη», που διοργάνωσε ο ΣΥ.Π.Χ.Ε με καλεσμένο τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής ομάδας Ανδρών της Γαλλίας, Guillaume Gille.
Ο Γάλλος προπονητής αναφέρθηκε εκτενώς στην τωρινή κατάσταση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, για το νέο ρόλο που του ανατέθηκε, καθώς επίσης και για τις προσεχείς διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετάσχει η ομάδα του. Στάθηκε στα κύρια χαρακτηριστικά της προπόνησης και στη μέθοδο που ακολουθείται, η οποία την τελευταία δεκαετία έφερε μια σειρά από επιτυχημένα αποτελέσματα, νίκες, προκρίσεις και μετάλλια. Απάντησε σε ερωτήσεις των προπονητών που παρακολουθούσαν την τηλεδιάσκεψη και παράλληλα αναφέρθηκε στο νέο μοντέλο, βάση του οποίου θα πορευτεί η Εθνική ομάδα της Γαλλίας από τη στιγμή που ανέλαβε ο ίδιος τα ηνία της ομάδας.
Έστειλε το δικό του μήνυμα με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού και ευχήθηκε ο αθλητισμός ανά τον κόσμο να μπορέσει να βγει μόνο κερδισμένος από αυτή τη δύσκολη κατάσταση.
Κλείνοντας, ανανέωσε το ραντεβού μαζί με τους Έλληνες προπονητές μέσα σε κάποιο γήπεδο και όχι πίσω από μία οθόνη υπολογιστή».

No comments