Έρευνα greekhandball.com: Πώς κρίνονται ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έρευνα greekhandball.com: Πώς κρίνονται ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα



Η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε τις Ομοσπονδίες χάντμπολ ανά την Ευρώπη στη λήψη αποφάσεων, σχετικά με τα Πρωταθλήματά τους. Ορισμένες από αυτές έκριναν πως η σεζόν θα πρέπει να διακοπεί με ανάδειξη Πρωταθλήτριας ομάδας, ενώ άλλες θεώρησαν πως η καλύτερη λύση έγκειται στη διακοπή της περιόδου χωρίς την ανάδειξη Πρωταθλήτριας ομάδας. Παράλληλα, κάποιες Ομοσπονδίες, όπως αυτή της Ελλάδας (ΟΧΕ), δεν έχουν λάβει ακόμα οριστική απόφαση και έτσι αναμένεται η έκβαση και των δικών τους Πρωταθλημάτων. Επιπλέον, υπάρχουν περιπτώσεις χωρών, όπως για παράδειγμα της Ισπανίας, που έχουν αποφασίσει να επανεκκινήσουν τα Πρωταθλήματά τους. 
Η συντακτική ομάδα του greekhandball.com έκανε έρευνα αναζητώντας τα δεδομένα, που ισχύουν σε ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες -συγκεκριμένα στην πρώτη κατηγορία των Ανδρών- και παρουσιάζει όσα συγκέντρωσε:

Πρωταθλήματα, που διακόπηκαν οριστικά, με ανάδειξη Πρωταθλητή:


Πολωνία: Βίβε Κίελτσε

Δανία: Άαλμποργκ

Σλοβενία:  Τσέλιε

Νορβηγία: Έλβερουμ

Λουξεμβούργο: Ες

Γερμανία: Κίελο

Ρωσία: Τσεκχόβσκι Μεντβέντι

Λευκορωσία: Μεσκόφ Μπρεστ

Γαλλία: Παρί Σεν Ζερμέν


Πρωταθλήματα, που διακόπηκαν οριστικά, χωρίς ανάδειξη Πρωταθλητή:


Ουγγαρία, Ελβετία, Σουηδία, Ολλανδία-Βέλγιο, Ισλανδία, Τσεχία, Σλοβακία, Φινλανδία, Αυστρία, Πορτογαλία, Ιταλία, Κροατία, Β. Μακεδονία, Λιθουανία, Λετονία, Μαυροβούνιο


Υπόλοιπα Πρωταθλήματα: 


Ελλάδα (αναβολή μέχρι νεωτέρας), Ισπανία (αποφασίστηκε η επανέναρξη), Ρουμανία (ψηφίστηκε η επανεκκίνηση των διοργανώσεων), Τουρκία (αναβολή μέχρι νεωτέρας), Κύπρος (αναβολή μέχρι νεωτέρας), Σερβία (αναβολή μέχρι νεωτέρας), Ισραήλ (αναβολή  μέχρι νεωτέρας)

No comments