Προπονήσεων συνέχεια για τις προεθνικές Παίδων και Κορασίδων- Τα θέματα της τέταρτης τηλεδιάσκεψης (pics&vids) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προπονήσεων συνέχεια για τις προεθνικές Παίδων και Κορασίδων- Τα θέματα της τέταρτης τηλεδιάσκεψης (pics&vids)Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, (3/4),η τέταρτη διαδικτυακή προπόνηση προεθνικών ομάδων Παίδων και Κορασίδων, η οποία διεξήχθη υπό την αιγίδα  της ΕΑΠ/ΟΧΕ, του Τμήματος Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence, της Α' Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ», και με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) . Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει στους αθλητές την ευκαιρία να γυμναστούν από το σπίτι τους, διατηρώντας τη φυσική τους κατάσταση. Υπεύθυνος είναι ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΠ/ΟΧΕ, Γιώργος Κρανάκης και η επιστημονική ομάδα του «Sports Excellence».

 Θέματα της σημερινής (3/4) επιμόρφωσης ήταν α) Διατάσεις θεωρία κ πράξη, - Βασικές αρχές διατάσεων- Διαδραστική εφαρμογή από τον φυσικοθεραπευτή και επιστημονικό συνεργάτη «Sports Excellence» Χάρη Συμεωνίδη και β) Υπολογισμός και καταγραφή φορτίου από αθλητές από τον Χάρη Τσολάκη.

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες της σημερινής (3/4) προπόνησης :No comments