Συνεχίζουν να προπονούνται κατ΄ οίκον οι ακαδημίες του Ζαφειράκη Νάουσας (pics & vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνεχίζουν να προπονούνται κατ΄ οίκον οι ακαδημίες του Ζαφειράκη Νάουσας (pics & vid)



Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι διαδικτυακές προπονήσεις των ακαδημιών του Ζαφειράκη Νάουσας. Τα πρωταθλήματα έχουν ανασταλεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο. Οι προπονητές, Φώτης Παπουτσής και Θάνος Μπουμπουλέντρας, μέσω τηλεδιασκέψεων, δίνουν συμβουλές στους παίκτες τους, με σκοπό να διατηρηθεί η φυσική τους κατάσταση.


H ενημέρωση της ομάδας:

     "Συνεχίζονται με επιτυχία οι τηλεδιασκέψεις και οι προπονήσεις εξ αποστάσεως, των  αναπτυξιακών τμημάτων χαντμπολ, αγοριών και κοριτσιών, του Ζαφειράκη Νάουσας. Παρά την απόφαση του συλλόγου, που ήδη από τις 11 Μαρτίου, για λόγους δημόσιας υγείας, ανέστειλε τις προπονήσεις των τμημάτων του, οι προπονητές Φώτης Παπουτσής και Θάνος Μπουμπουλέντρας δεν έχασαν την ευκαιρία να έρθουν κοντά με τους μικρούς αθλητές τους.

       Παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί στην καθημερινότητα μας ο νέος κορωνοϊός  - COVID-19, αξιοποιώντας τη τεχνολογία, συνέχισαν να έχουν συχνή επαφή με τους μικρούς χαντμπολίστες τους, τόσο για να διατηρήσουν την καλή φυσική τους κατάσταση, όσο και το ζεστό οικογενειακό κλίμα που έχουν αναπτύξει.

        Η προπόνηση των αθλητών από απόσταση, σε καμιά περίπτωση δε συγκρίνεται και δεν υποκαθιστά την δια ζώσης άθληση στο κλειστό της πόλης. Είναι ωστόσο  μια ευκαιρία να μην χάσει η ομάδα την φόρμα της και οι συμπαίκτες την μεταξύ τους επαφή. Το εγχείρημα άρεσε πολύ στους αθλητές του συλλόγου και πέρα από τη εξ αποστάσεως ατομική γυμναστική, δεν έλειψαν τα πειράγματα και τα γέλια μεταξύ τους."

Ακολουθεί το βίντεο με την κατ΄ οίκον εκγύμναση των παικτών και των παικτριών του Ζαφειράκη:





No comments