Προπονήθηκαν... διαδικτυακά οι Παίδες και τα Μίνι του Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προπονήθηκαν... διαδικτυακά οι Παίδες και τα Μίνι του Δούκα



Παραμένουν σ΄ ετοιμότητα τα τμήματα των Παίδων και Μίνι του ΑΣΕ Δούκα, καθώς χθες (15/4), προπονήθηκαν... διαδικτυακά. Η ομάδα των "Εκπαιδευτηρίων", εν μέσω κορωνοϊού, πραγματοποίησε τηλεσυνεδρία, δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές της, να παραμείνουν... ζεστοί, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Δούκα:

"Δυο ώρες δεν ήταν αρκετές για τους Παίδες του Χάντμπολ που συναντήθηκαν διαδικτυακά το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.
Η αποχή από τα γήπεδα λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή όλων με τους διοικητικούς παράγοντες και το τεχνικό τιμ της παιδικής ομάδας χάντμπολ του ΑΣΕΔ να παραμένουν δίπλα στους αθλητές έστω και μέσω Διαδικτύου.
Η σημερινή τηλεσυνεδρία τα είχε όλα, από πειράγματα και γέλια μέχρι χρήσιμες συμβουλές προπόνησης καθώς επίσης και διατροφικά tips!!!

Οι αθλητές του ΑΣΕΔ, όλο αυτό το διάστημα ακολουθούν το προπονητικό πρόγραμμα που έχουν λάβει από τον Κώστα Τσαβδαρίδη και περιμένουν τη στιγμή που θα σμίξουν και πάλι στο γήπεδο.
Λίγο πριν το τέλος της τηλεσυνεδρίας αντάλλαξαν ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση και ανανέωσαν το ραντεβού τους την επόμενη εβδομάδα.


Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης έκαναν τη διαδικτυακή τους προπόνηση το τμήμα Μίνι του χάντμπολ. Τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με την προπονήτρια τους, Μαρία Τρομπέτα, της μίλησαν για την καθημερινότητα τους και στη συνέχεια έκαναν την προπόνηση τους.

Τα μινάκια του Δούκα έδωσαν ραντεβού με τη Μαρία Τρομπέτα στο διαδικτυακό τερέν για το επόμενο Σάββατο και παράλληλα ευχήθηκαν Καλό Πάσχα…"




Πηγή: ased.gr

No comments