Επίσημο: Στις 28 και 29 Δεκεμβρίου το Final 4 του Τσάμπιονς Λιγκ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επίσημο: Στις 28 και 29 Δεκεμβρίου το Final 4 του Τσάμπιονς Λιγκ


H EHF ανέβαλε εκ νέου το Final 4 του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών, το οποίο σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, θα διεξαχθεί στις 28 και 29 Δεκεμβρίου, στην Κολωνία.  Η απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης να απαγορεύσει τις μαζικές συγκεντρώσεις στη χώρα, μέχρι τις 31 Αυγούστου, δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο το άθλημα, και ως εκ τούτου σήμερα (16/4) γνωστοποιήθηκε η δεύτερη αναβολή της διοργάνωσης. Υπενθυμίζεται ότι η διοργανώτρια αρχή είχε ανακοινώσει, στις 25 Μαρτίου, ότι το Final 4 θα διεξαγόταν στις 22 και 23 Αυγούστου.

Η εκτελεστική επιτροπή της EHF θα συνεδριάσει εκ νέου στις 24 Απριλίου, για να αποφασίσει με ποιον τρόπο θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν, αλλά και ποιες ομάδες θα είναι αυτές, οι οποίες θα πάρουν το εισιτήριο για το Final 4. O Πρόεδρoς της Ομοσπονδίας, Μίκαελ Βίντερερ δήλωσε σχετικά:

«Οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί, θα στηριχτεί αποκλειστικά στα αποτελέσματα των γύρων που έχουν ολοκληρωθεί».

Τέλος, μένει να αποφασιστεί το τι "μέλλει γενέσθαι" για τα Final 4 του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών (είναι προγραμματισμένο για τις 5 και 6 Σεπτεμβρίου στη Βουδαπέστη) και EHF Cup (29 και 30 Αυγούστου στο Βερολίνο).



No comments