«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Ο Μάριος Μωραΐτης αναφέρει: «Δεν με έχει πάρει από κάτω, ανακάλυψα κομμάτια του εαυτού μου» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Ο Μάριος Μωραΐτης αναφέρει: «Δεν με έχει πάρει από κάτω, ανακάλυψα κομμάτια του εαυτού μου»


Στο «Ημερολόγιο Καραντίνας» του greekhandball.com έγραψε ο αθλητής της ΑΕΚ, Μάριος Μωραΐτης, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκρισή του και τον χρόνο του.

«Δευτέρα 27 Απριλίου 2020,

Είναι ένα πρωτόγνωρο και δύσκολο φαινόμενο για εμένα, καθώς καθορίζονται πολλά για την συνέχεια πολλών πραγμάτων, κυρίως όσον αφορά στο χάντμπολ. Θεωρώ ότι έχω αντιμετωπίσει την κατάσταση με τις καλύτερες δυνατές επιλογές, έχοντας υπόψιν όλα τα μέτρα ασφαλείας και τους κανόνες, που έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας.
Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη, αλλά δεν με έχει πάρει από κάτω, ίσως ανακάλυψα κομμάτια του εαυτού μου, που δεν μπορούσα να φανταστώ μέχρι πρότινος. Θα μπορούσα να πω ότι η γυμναστική στο σπίτι γίνεται, πλέον, σε καθημερινή βάση, διότι αποτελεί τον μοναδικό τρόπο, ώστε να κρατηθεί κάποιος στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Ελπίζω να παρθούν σωστές αποφάσεις, προκειμένου να μην κινδυνεύσει κανείς και να κυλήσουν όλα ομαλά. Πρέπει να είμαστε όλοι υπεύθυνοι και εύχομαι ο καθένας να προστατεύσει την οικογένειά του και τους ηλικιωμένους, γιατί αυτοί έχουν περισσότερο ανάγκη από προστασία, ώστε να είμαστε όλοι υγιείς και όλοι μαζί να μπορέσουμε να αντισταθούμε σε όλο αυτό βγαίνοντας, τελικά, νικητές».

No comments