Α. Κυπραίος στο greekhandball.com: «Θεωρώ ότι θα βρεθεί η σωστή φόρμουλα, για να διεξαχθούν οι υπόλοιποι αγώνες» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α. Κυπραίος στο greekhandball.com: «Θεωρώ ότι θα βρεθεί η σωστή φόρμουλα, για να διεξαχθούν οι υπόλοιποι αγώνες»




Δηλώσεις στο greekhandball.com παραχώρησε ο αθλητής του ΠΑΟΚ, Άκης Κυπραίος, ο οποίος σχολίασε πως βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο και εξέφρασε την άποψή του ότι οι άνθρωποι έχουν την δυνατότητα να βγουν πιο δυνατοί ψυχικά μέσα από την κατάσταση, την οποία όλοι μας βιώνουμε. Παράλληλα, υπογράμμισε πως πεποίθησή του είναι ότι θα βρεθεί η σωστή φόρμουλα, ώστε να διεξαχθούν οι υπόλοιπες αναμετρήσεις του Πρωταθλήματος της Handball Premier.
Αναλυτικά: «Ζούμε παγκοσμίως πρωτόγνωρες καταστάσεις. Στόχος όλων μας είναι το καλό να το κάνουμε καλύτερο, όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε, ώστε να κρατήσουμε αυτή την κατάσταση υπό έλεγχο. Ενημερωνόμαστε κατάλληλα, χωρίς φόβο και προκατάληψη, τηρούμε όσα μάς λένε και μένουμε σπίτι προστατεύοντας τον εαυτό μας, τους ανθρώπους γύρω μας, τις ευπαθείς ομάδες.
Σίγουρα, έχει αλλάξει η ζωή μας, όλοι έχουμε βγει από την καθημερινότητά μας, τις συνήθειές μας, την ρουτίνα μας. Ως ένας θετικός άνθρωπος, βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Πόσες φορές είχαμε ευχηθεί να έχουμε λίγο παραπάνω χρόνο για εμάς; Να ξεκουραστούμε; Να χαρούμε την οικογένειά μας; Να κάνουμε κάτι για εμάς; Λοιπόν, να η ευκαιρία μας, ας το απολαύσουμε!
Προσωπικά, απολαμβάνω κάθε στιγμή με την γυναίκα μου και το παιδί μου, που στην καθημερινότητά μου τους έβλεπα μόνο το βράδυ, για ελάχιστο χρόνο. Με αυτό τον τρόπο θα βγούμε από αυτή την κατάσταση, πιο δυνατοί ψυχικά, ώστε να αντιμετωπίσουμε και ό, τι ακολουθεί. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θεωρώ ότι θα βρεθεί η σωστή φόρμουλα, για να διεξαχθούν οι υπόλοιποι αγώνες του Πρωταθλήματος και ο τελικός του Κυπέλλου. Καλή δύναμη σε όλους και πολλά χαμόγελα στη ζωή μας!».

No comments