«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Ο Μανώλης Λαδάκης τονίζει: «Έγινα πιο δημιουργικός στην προσπάθειά μου να γεμίσω τον χρόνο μου» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Ο Μανώλης Λαδάκης τονίζει: «Έγινα πιο δημιουργικός στην προσπάθειά μου να γεμίσω τον χρόνο μου»




Για το «Ημερολόγιο Καραντίνας» του greekhandball.com έγραψε ο αθλητής του Άρη Νικαίας Olympic Diagnostic, Μανώλης Λαδάκης, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή του.

«Σάββατο 25 Απριλίου 2020,

Αρχικά, θα ήθελα να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τάσου Μαυρόπουλου και στην ομάδα του Αερωπού. Ο θάνατός του ήταν ένα πολύ δυσάρεστο νέο για όλους μας. Η καραντίνα είναι, γενικά, μία πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά σίγουρα γίνεται δυσκολότερη για μία οικογένεια, που έχει να αντιμετωπίσει κάτι τόσο σοβαρό.
Όταν είσαι αθλητής συνηθίζεις σ' ένα πιεσμένο πρόγραμμα, με καθημερινές προπονήσεις, εβδομαδιαίους αγώνες και λίγο ελεύθερο χρόνο. Η καραντίνα άλλαξε όλη την καθημερινότητά μας, αφού βρεθήκαμε ξαφνικά χωρίς υποχρεώσεις. Αυτό αποτελεί μία πρόκληση για τον καθένα ατομικά, γιατί οφείλουμε να διατηρήσουμε την φυσική μας κατάσταση σε υψηλά επίπεδα. Είναι δύσκολο να προπονείσαι μόνος, χωρίς τους συμπαίκτες σου, εκτός γηπέδου, χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό. Στην παρούσα φάση, μάς δίνεται η αφορμή να κατανοήσουμε καλύτερα τη σημασία, που έχει για έναν αθλητή, η ομάδα του.
Προσωπικά, η κατάσταση αυτή με βρίσκει μακριά από την οικογένειά μου και αυτό το Πάσχα ήταν πολύ διαφορετικό από κάθε προηγούμενο. Παρά την απόσταση, επικοινωνούμε καθημερινά και με παρηγορεί το γεγονός ότι τουλάχιστον είναι όλοι τους καλά.
Ένα θετικό, που προέκυψε για εμένα απ' όλο αυτό, είναι ότι βρήκα λίγο χρόνο για τον εαυτό μου και έγινα πιο δημιουργικός στην προσπάθειά μου να γεμίσω τον ελεύθερό μου χρόνο. Καλό θα ήταν να το δούμε όλοι σαν μια ευκαιρία να ασχολούμαστε με πιο ουσιαστικά πράγματα, τόσο κατά τη διάρκεια αυτής της καραντίνας, όσο και μετά το τέλος της.
Είμαι σίγουρος ότι θα βγούμε όλοι πιο δυνατοί από αυτή τη κατάσταση, η οποία εύχομαι να τελειώσει σύντομα. Ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα, για να μπορέσουμε πιο γρήγορα να δούμε την οικογένεια μας και τους φίλους μας.
Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία πάνω απ' όλα!».

No comments