«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Ο Χρύσανθος Τσαναξίδης αναφέρει: «Χωρίς πανικό να αρχίσουμε να μπαίνουμε στην κανονικότητα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Ο Χρύσανθος Τσαναξίδης αναφέρει: «Χωρίς πανικό να αρχίσουμε να μπαίνουμε στην κανονικότητα»



Για το «Ημερολόγιο Καραντίνας» του greekhandball.com έγραψε ο αθλητής του ΠΑΟΚ, Χρύσανθος Τσαναξίδης, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή του και τον χρόνο του.

«Τρίτη 28 Απριλίου 2020,

Αυτές οι στιγμές, που ζούμε, είναι πρωτόγνωρες για όλους μας. Κληθήκαμε να αφήσουμε την καθημερινότητά μας άμεσα, λόγω της σοβαρής κατάστασης και νομίζω πως το πετύχαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Από την μεριά μου, προσπάθησα να εφαρμόσω τα μέτρα στο έπακρο και σε γενικές γραμμές δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα με τον εγκλεισμό. Το μόνο, που με δυσκόλεψε πολύ, είναι ότι δεν είχα στην καθημερινότητά μου τις προπονήσεις με την ομάδα μου, την αγωνιστική δράση και την επαφή με φίλους και οικογένεια.
Ελπίζω από εδώ και πέρα, με την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, να μπορέσουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί, και χωρίς πανικό να αρχίσουμε σιγά σιγά να μπαίνουμε στην κανονικότητα, σε όποιο βαθμό μπορεί να επιτευχθεί αυτό, με βάση την κατάσταση, έως ότου βρεθεί κάποια μόνιμη λύση. Εύχομαι να περάσουν όλα αυτά γρήγορα και όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα».

No comments