Ξέσπασμα της Γενικής Διευθύντριας της Ποντράφκα Βετζέτα για την απόφαση ματαίωσης του EHF Cup - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξέσπασμα της Γενικής Διευθύντριας της Ποντράφκα Βετζέτα για την απόφαση ματαίωσης του EHF Cup



"Θύελλα" αντιδράσεων έχει προκαλέσει η απόφαση της EHF σχετικά με το μέλλον των ευρωπαϊκών διοργανώσεων σε εθνικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο. Τις δικές της ενστάσεις εξέφρασε η διευθύντρια της Ποντράφκα Βετζέτα, ομάδα στην οποία αγωνίζεται η δική μας Λαμπρίνα Τσάκαλου. Η Βλάτκα Μιχότσι, δήλωσε έκπληκτη για την απόφαση της Ομοσπονδίας να ακυρώσει τη φετινή διοργάνωση του EHF Cup, τη στιγμή που το  Τσάμπιονς Λιγκ θα ολοκληρωθεί. Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις της από την επίσημη ιστοσελίδα της Ποντράφκα:

"Μάθαμε, με μεγάλη έκπληξη, την απόφαση της Ομοσπονδίας να ακυρώσει το EHF Cup της φετινής σεζόν.  Είχαμε πρόσφατα ερωτηθεί εάν θα ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε στη διοργάνωση με τη μορφή Final Four, σύμφωνα με το μοντέλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Απαντήσαμε καταφατικά. Γιατί ελήφθη η απόφαση να επιτραπεί η ολοκλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν και ο διαγωνισμός του Κυπέλλου EHF να ακυρωθεί; Δεν είναι σαφές σε εμάς. Κάποιος απλά μας λέει ότι τόσο καιρό ονειρευόμασταν και ότι είναι καιρός να ξυπνήσουμε, μετά από τόση προσπάθεια, χρόνο αλλά και οικονομικά ποσά που έχουν δαπανηθεί".

Και συνεχίζει: " Πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να ληφθεί απόφαση για την αναβολή του διαγωνισμού, όπως και με το Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι τουλάχιστον όλοι θα είχαν ίση μεταχείριση. Πώς να εξηγήσετε σε όλους τους παίκτες, τους προπονητές, τους παράγοντες, τους οπαδούς και τους χορηγούς μας όλα αυτά που έγιναν; Είναι πολύ δύσκολο".

No comments