Ο παίκτης του Κιέλου, Ντάχμκε, επισημαίνει τα προβλήματα, που προέκυψαν στους παίκτες της Μπουντεσλίγκα, λόγω κορονοϊού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο παίκτης του Κιέλου, Ντάχμκε, επισημαίνει τα προβλήματα, που προέκυψαν στους παίκτες της Μπουντεσλίγκα, λόγω κορονοϊού



Ανήσυχος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο 27χρονος αριστερός εξτρέμ του Κιέλου (Μπουντεσλίγκα), Ρούνε Ντάχμκε, ο οποίος τόνισε ότι πολλοί αθλητές, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, θα δυσκολευτούν να βρουν ομάδες. Ανέφερε, επίσης, πως ορισμένοι παίκτες επιλέγουν να αποσυρθούν πρόωρα από την δράση και είπε, επιπλέον, πως κάθε αθλητής θα πρέπει να σχεδιάσει νωρίτερα, απ' ό, τι προγραμμάτιζε, ένα δεύτερο πλάνο, για μετά τον τερματισμό της καριέρας του.
Ο Γερμανός αθλητής υπογράμμισε: «Για πολλούς είναι αδύνατο να εξασφαλίσουν οποιαδήποτε εγγύηση πως θα λάβουν έστω και ένα σεντ από την 1η Ιουλίου και μετά, όταν δηλαδή θα πρέπει να βρουν νέα ομάδα, γιατί λήγει, ενδεχομένως, το συμβόλαιό τους. Αυτό το γεγονός είναι πολύ τρομακτικό για αθλητές, που τώρα είναι βέβαιοι ότι θα παίζουν για πολλά χρόνια ακόμα».



Ο ίδιος, μάλιστα, επεσήμανε: «Εξαιτίας του ανορθόδοξου τερματισμού της σεζόν στη Μπουντεσλίγκα (σ.σ. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Κίελου) και του αβέβαιου μέλλοντος κάποιων ομάδων, πολλοί επαγγελματίας κινδυνεύουν με πρόωρη ολοκλήρωση της καριέρας τους.
Ξαφνικά, συνειδητοποιείς πόσο απαραίτητο είναι ένα δεύτερο πλάνο, ενώ επίσης θα πρέπει να σκεφτείς από τώρα την συνέχεια, μετά από το χάντμπολ, και όχι μόλις ολοκληρώσεις την καριέρα σου».

No comments