«AC PAOK Education»: Μια πρωτοποριακή κίνηση από τον "Δικέφαλο του Βορρά" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«AC PAOK Education»: Μια πρωτοποριακή κίνηση από τον "Δικέφαλο του Βορρά"



Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, μέσω του προγράμματος «AC PAOK Education», δίνει την ευκαιρία σε αθλητές, προπονητές αλλά και σε όσους εμπλέκονται με τον αθλητισμό, να παρακολουθήσουν ειδικές τηλεδιασκέψεις με θέμα την κατάσταση, η οποία έχει δημιουργηθεί μετά την εξάπλωση του κορωνοϊού. Στις τηλεδιασκέψεις θα μιλήσουν ειδικοί επιστήμονες, ενώ συνεργάτης του προγράμματος είναι ο βοηθός προπονητή του τμήματος χάντμπολ, Γιώργος Βακάλης

Η ανακοίνωση του Δικεφάλου του Βορρά:

"Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το Γραφείο Τύπου του Συλλόγου είναι στην ευχάριστη να θέση να παρουσιάσουν την ίδρυση του προγράμματος «AC PAOK Education».

Το Γραφείο Τύπου σε αποκλειστική συνεργασία με τον Γιώργο Βακάλη (Assistant Coach του ΠΑΟΚ Mateco κι επιστημονικού υπευθύνου του προγράμματος), δίνουν την ευκαιρία σε αθλητές, προπονητές, αλλά και σε ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό υπό οποιαδήποτε ιδιότητα, να παρακολουθήσουν τηλεδιασκέψεις ειδικών τις οποίες επιμελείται ο Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Διακεκριμένοι επιστήμονες στον χώρο του αθλητισμού μιλούν για την δύσκολη κατάσταση που περνάμε όλοι, δίνοντας καίριες απαντήσεις στα φλέγοντα θέματα που δημιουργούνται, σε θεμελιώδη διαχρονικά ερωτήματα, καθώς και στις νέες τάσεις.

Για αίτηση συμμετοχής στις τηλεδιασκέψεις του «AC PAOK Education», πατήστε εδώ. (Όριο παρευρισκόμενων: 100 άτομα)".

No comments