Την Κυριακή (3/5) η πρώτη τηλεδιάσκεψη του «AC PAOK Education» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Την Κυριακή (3/5) η πρώτη τηλεδιάσκεψη του «AC PAOK Education»



Την ερχόμενη Κυριακή (3/5), στις 20:00, ανοίγει η αυλαία των τηλεδιασκέψεων του προγράμματος «AC PAOK Education». Εισηγητής θα είναι ο βοηθός προπονητή της γυναικείας ομάδας του "Δικεφάλου του Βορρά", Γιώργος Βακάλης και θέμα της: «Covid-19, τα νέα δεδομένα στην προπόνηση, η μεταβατική περίοδος και το return action».


Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

"Επίσημη έναρξη του προγράμματος «AC PAOK Education» το Κυριακή 3 Μαΐου και ώρα 20:00, με εισηγητή τον Γιώργο Βακάλη.

Το θέμα της πρώτης εισήγησης στο «AC PAOK Education θα είναι «Covid-19, τα νέα δεδομένα στην προπόνηση, η μεταβατική περίοδος και το return action».

Ο assistant coach του ΠΑΟΚ Mateco και επιστημονικός υπεύθυνος του AC PAOK Eduaction, θα δώσει καίριες απαντήσεις σε αναπάντητα ερωτήματα που ταλανίζουν αθλητές και ασκούμενους σε αυτή την μεταβατική περίοδο.

Για αίτηση συμμετοχής στις τηλεδιασκέψεις του «AC PAOK Education», πατήστε ΕΔΩ. (Όριο παρευρισκόμενων: 100 άτομα).

Η πρόσκληση στην τηλεδιάσκεψη θα γίνει μέσω αποστολής e-mail από το «AC PAOK Education» μία ώρα πριν την έναρξη της εισήγησης. Το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιηθεί είναι το ZOOM Meetings.

Λίγα πράγματα για τον Γιώργο Βακάλη...

Γεννημένος στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης στις 21/05/1985 και στην πολύ μικρή ηλικία των 5 ετών ανακαλύπτει την αγάπη του για τον αθλητισμό, ξεκινώντας ταυτόχρονα την ενασχόλησή του με το άθλημα της κολύμβησης και του μπάσκετ.

Σε ηλικία 9 χρονών μπαίνει στην ζωή του το άθλημα που έμελλε να είναι και το άθλημα που διακρίθηκε κι αγωνίστηκε στο υψηλότερο επίπεδο, το handball. Μέχρι τα 12 του χρόνια υπηρετεί τα δυο αγαπημένα του αθλήματα το μπάσκετ και το handball, όντας στην μικτή Βορείου Ελλάδος στο πρώτο και στην Εθνική Ομάδα στο δεύτερο.

Σε ηλικία 14 ετών αναλαμβάνει να δημιουργήσει το πρώτο πλάνο εξατομικευμένης προπόνησης προσαρμοσμένο στο άθλημα του handball.

Ζώντας κι αναπνέοντας σε ένα περιβάλλον γεμάτο αθλητισμό κι άσκηση καταλαβαίνει πως αυτό είναι και το αντικείμενο που θέλει να ακολουθήσει σε ανώτατες σπουδές.

Κατά την διάρκεια των σπουδών αλλά και πριν από αυτές ακολουθεί επαγγελματική αγωνιστική καριέρα η οποία χαρακτηρίστηκε από πολλές επιτυχίες. Αποτέλεσε αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής Ομάδας Χειροσφαίρισης με πολλές επίσημες διεθνείς συμμετοχές.

Απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, πιστεύοντας ότι το αντικείμενό του είναι δια βίου μάθησης συνεχίζει να εξελίσσει τις γνώσεις του αποκτώντας διεθνής πιστοποιήσεις που τον ξεχωρίζουν στον χώρο της εκγύμνασης. Κατέχει την πιστοποίηση από την NASM ως International Certified Personal Trainer ενώ επίσης είναι ο μοναδικός επίσημα πιστοποιημένος συνεργάτης της DNAFit στην Βόρεια Ελλάδα φέρνοντας κορυφαίες παροχές υγείας και άσκησης στα χέρια του κοινού.

Το 2017 ιδρύει το Hexagon by George Vakalis, ένα training studio στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, με σκοπό να παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα άσκησης και διατροφικά πλάνα μέσω ανάλυσης DNA, τόσο σε επαγγελματίες αθλητές όσο και σε ανθρώπους που θέλουν να προσεγγίσουν την υγεία και την ευρωστία τους με τον πιο σύγχρονο τρόπο . Πιστεύοντας ότι τα όνειρα και οι στόχοι μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με σκληρή δουλειά, υιοθετεί ως μότο:" If you can dream it you can do it".

Το 2018 εντάσσεται στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, στην γυναικεία ομάδα χάντμπολ του συλλόγου μας, κατακτώντας μέχρι σήμερα τρεις τίτλους, ένα double την περσινή περίοδο και το Κύπελλο Ελλάδος φέτος μέχρι την διακοπή της σεζόν."

No comments